Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Person of Interest - Episode 3.19 - Most Likely To… - Πρόμο και επίσημη περίληψη


5 επεισόδια και τέλος για φέτος . Πολύ γρήγορα πέρασε και αυτή η σεζόν για το Person of Interest αλλά τουλάχιστον πριν τελειώσει θα μας πεθάνει απο αγωνία ! Αλλά ας δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα στο 19o επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο Most Likely To ....

Ο Ρις και η Σω διεισδύουν στην πιο επικίνδυνη τοποθεσία απο ποτέ , ένα reunion λυκείου . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 2 Απριλίου !

“Most Likely To…” – Ο Ρις και η Σω παριστάνουν τους αποφοίτους σε μία συγκέντρωση παλαιών συμμαθητών λυκείου ώστε να παρακολοθήσουν τον τελευταίο τους Αριθμό της Εβδομάδας . Παράλληλα ο Φιντς και ο Φάσκο ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον ώστε να ερευνήσουν τα κίνητρα πίσω απο την τελευταία επίθεση της Vigilance !
Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Camryn Manheim (Control) , Leslie Odom (Collier) . Γκεστ θα κάνει ο ένας και μοναδικό Ρίτσαρντ απο το Lost Nestor Carbonell (Matthew Reed) ως ο αριθμός της Εβδομάδας . Τέλος θα εμφανιστεί και ο John Doman (Garrison) ο οποίος εντάσσεται στο reccuring cast της σειράςαπο το επόμενο επεισόδιο .

Ας δούμε και λίγο τι γίνεται στο πρόμο . Συνάντηση του Φιντς με τον Κόλιερ . Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι μιλάνε για την Μηχανή . Το γεγονός ότι ο Χάροντ τον προειδοποιεί ότι αν βάλει σε κίνδυνο αύτο το σύστημα κινδυνεύουν όλοι . Ο Κόλιερ του απαντάει ότι βρίσκονται ήδη σε πόλεμο . Πολύ δύσκολη η κατάσταση για τον Ρις και την Σω κατα τα φαινόμενα θα δυσκολευτούν για να ξεφύγουν απο εκεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου