Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Top 10 σκηνές Root απο το Person of Interest !!!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικός φαν του Person of Interest που να μην συμπαθεί την Ρουτ . Η γυναίκα είναι ο συνδιασμός του Χάρολντ Φιντς με την παράνοια . Είναι Θεάρα κουκλάρα ευφυής τρελή υπέροχη μοναδική γαμάτη 24/7 . Μετά το 3.17 του Person of Interest με τίτλο Root Path αποφάσισα πως είναι η ώρα να κάνουμε ένα αφιέρωμα στην Ρουτ . Brace yourselves γιατί θα είναι ένα τρελό αφιέρωμα !
10.Υοu can call me Root
Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 1.23 Firewall & 2.01 Contingency
Περιγραφή : Η πρώτη φορά που είδαμε την Ρουτ με σάρκα και οστά . Ξεγελώντας τον Φιντς και τον Ρις κατάφερε να αιχμαλωτίσει τον πρώτο και να ξεκινήσει την αναζήτηση της Μηχανής με σκοπό να την ελευθερώσει !
8 . You and i share an understandin
Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.01 Contingency
Περιγραφή : Η σκηνή αυτή με έκανε να σκεφτω πόσο πολύ θαυμάζει η Ρουτ τον Χάρολντ . Ποτε δεν προσπάθησε να τον βλάψει πάντα τον προστάτευε και το μόνο που ήθελε να συνεργαστούν για το καλό της Μηχανής .
8. We are just bad code

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.01 Contingency
Περιγραφή : Βad Code . Απλά θα αφήσω την Ρουτ να μιλήσει !
7 . Because you kill it every single night

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.21 Ζero Day
Περιγραφή : Ο Φιντς θεωρεί την Μηχανή απλα μία μηχανή η Ρουτ την θεωρεί πρόσωπο και όταν της αποκαλύπτει ότι την αναγκάζει  να σβήνει τις αναμνήσεις της η Ρουτ ξεσπά !
6 . Absolutely

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.22 God Mode
Περιγραφή : Το φινάλε που μας σόκαρε . Εγω προσωπικά έμεινα μαλάκας και μετα χρειάστηκα 1-2 ποτάκια για να επανέλθω . Πόσο ανατρεπτικό ήταν που η Μηχανή κάλεσε την Ρουτ αυτή που προσπάθησε να σκοτώσει τον "Πατέρα" της ; Ποιός ήταν ο σκοπός της ; Τότε όλα μας ήταν άγνωστα και το καλοκαίρι ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο .
5 . God is eleven years old

Σκηνή : εδώ & εδώ
Επεισόδιο : 3.01 Liberty
Περιγραφή : Ποιά είναι η αλήθεια ; Η Ρουτ μας αποκαλύπτει την αλήθεια δείχνοντας πόσο ισχυρή είναι με την Μηχανή στο πλευρό της !
4 . Can you hear how quiet it is out there ?

Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 3.03 Lady Killer
Περιγραφή : Ένα επεισόδιο γεμάτο Ρουτ . Πόσο bad-ass παίζει να είναι αυτή η γυναίκα ! Απολαύστε την !

3 . Too late

Σκηνή : εδώ & εδώ
Επεισόδιο : 3.10 Devil's Share
Περιγραφή : Με τον Ρις βαριά πληγωμένο ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο της Κάρτερ ο Φιντς στρέφεται στην βοήθεια της Ρουτ ώστε να σώσει τον φίλο του . Η Ρουτ δείχνει για άλλη μία φορά πόσο γαμάτη είναι !
2 . I am always watching

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 3.12 Aletheia
Περιγραφή : Η Ρουτ στην προσπάθεια της να γλυτώσει τον Χαρολντ την Σω και τον Άρθουρ απο τον Έλεγχο αιχμαλωτίζεται και περνάει βασανιστήρια μέχρι η Μηχανή να την βοηθήσει . Και τότε βλέπουμε άλλη μία ΥΠΕΡΟΧΗ σκηνή με την Ρουτ να δίνει πόνο !

1 . I am doing all of this to save you !

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 3.17 Root Path
Περιγραφή :  Η πιό ωραία σκηνή της Root EVER ! Χωρίς σχόλια !

Έχουμε ακόμα 6 επεισόδια και ένας Θεός ή μάλλον μία Μηχανή ξέρει πόσες ακόμα ΕΠΙΚΕΣ σκηνές θα μας δώσει αυτή η Θεά ! Αν κάποιος μπορεί να σώσει τον Χάρολντ και όλη την υπόλοιπη Ομάδα της Μηχανής απο απο τον κίνδυνο που λέγεται Samaritan τότε είναι η Ρουτ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου