Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest 3.18 - Allegiance

Ενα σχετικά καλό επεισόδιο ήταν το 18o του Person  of Interest , δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο όπως στο 3.17 με τίτλο Root Path αλλά είχαμε και εδώ τις καλές στιγμές μας . Ας δούμε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο .


Αριθμός της Εβδομάδας : Maria Martinez . Ο αριθμός της βγήκε επειδή προσπαθούσε να βοηθήσει τον άντρα που αγαπούσε να γλυτώσει την εκτέλεση . Το αφεντικό της έκλεψε 6 γεννήτριες και κατηγόρησε τον Ομάρ για σύνδεση με τρομακράτες .ωστε να μην μπορέσει να αποκαλύψει την αλήθεια . Ρις Φιντς Σω Φάσκο (και λίγο η Ρουτ) έδωσαν ένα χεράκι βοηθείας ώστε να γλυτώσουν και οι δύο .

Ομάδα της Μηχανής : Μερικές ωραίες στιγμές με Ρις Φάσκο . Μάθαμε για την Σω ότι η μητέρα της ήταν Ακαδημαικός στο Ιρακ απο όπου η ίδια έχει καταγωγή . Ωραίοι και με νόημα οι διάλογοι του Φάσκο με την Σω κάνουν ωραίο δίδυμο αυτοί οι δύο (δεν θα σταματήσει ποτέ η Σω να τον κοροιδεύει για τα πάντα ! )


Ρουτ - Γκριρ : Η Ρουτ προσπαθεί να εντοπίσει και να σκοτώσει τον Γκριρ πριν προλάβει εκείνος να ενεργοποιήσει τον Σαμαρείτη . Τον ακολουθεί με την βοήθεια της Μηχανής αλλά εκείνος έχει τρόπους να της ξεφύγει . Οι γεννήτριες που έκλεψε το αφεντικό της Μαρία είναι οι ίδιες γεννήτριες που αγόρασε ο Γκριρ ώστε να ενεργοποιήσει την μηχανή του . Τότε η Ρουτ και με την μύτη του Μπέαρ τον εντόπισε και είχε ένα διάλογο μαζί του . Πράγματι φαίνεται να έχουν πολλά κοινά οι δύο . Ξέρουν οτι πλησιάζει ένας πόλεμος μεταξύ δύο Θεών : Η Μηχανή εναντίον του Σαμαρείτη . Και μπορεί η Ρουτ να θέλει την Μηχανή ελεύθερη αλλά ο Γκριρ την θέλει δική του ώστε να μάθει όλες τις πληροφορίες που θέλει και να πλουτίσει . Ακόμα και η πρόταση για να ενωθούν που απέρριξε η Ρουτ δεν φαίνεται να ενόχλησε τον Γκριρ ο οποίος είναι βέβαιος ότι θα συναντηθούν σύντομα και ίσως η Ρουτ έχει αλλάξει γνώμη .

Δεν ήταν και απο τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει στο Person of Interest . Ήθελα η Μαρία να έχει μεγαλύτερο ρόλο στη δημιουργία του Σαμαρείτη , με βάση το τελευταίο πλάνο του 17ου επεισόδιου όπου το όνομα της περιλαμβάνεται στα ονόματα που κιδυνεύουν περίμενε κανείς να γίνει κάτι μεγαλύτερο . Ας ελπίσουμε οτι στο επόμενο επεισόδιο θα έχουμε περισσότερο δράμα καθώς το τέλος της σεζόν πλησιάζει και θα υπάρξουν απώλειες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου