Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - 5.13 - Τίτλος και πληροφορίες

Αχ τι να σας πω και εγω ... Κάθομαι και διαβάζω πως τελείωσε το Person of Interes και δεν μπορω να το χωνέψω .Δεν μπορει αυτή η σειρά να τελείωσε . Τόσα χρόνια , τόσα ξενύχτια , τόσες επικές σκηνές , τόσες αναρτήσεις , τόσοι τσακωμοί με όσους λέγατε βλακείες ... Τι να πρωτοθυμηθώ ; Ματώνει η καρδιά μου ως διαχειριστής που πρέπει να γράψω τις τελευταίες στιγμές της επικής σειράς μας , Person of Interest . Βάζω το επικό ιντρο του 3.10 Hurt και ξεκινάω να γράφω .

5.13 λοιπόν . Αρχικά να πουμε τον τίτλο "Return 0" . Τι σημαίνει αυτό ; Αν και βασανίστηκα λίγο για να το βρω και να το καταλάβω , βασικά σημαίνει ότι ένα πρόγραμμα εκτελέστηκε με επιτυχία (νομίζω) . Αλλά η πετυχημένη εκτέλεση συνοδεύεται και με έξοδο απο το πρόγραμμα οπότε οι Μηχανές σταματάνε να λειτουργούν ;  Άρα happy end για το Person of Interest ; Ποιος ξέρει ... Το μόνο σίγουρο ειναι ότι στο φινάλε θα γίνει χαμός και ότι οι ήρωες μας θα υποφέρουν κάτι που δείχνουν και τα δυο βίντεο .  ( Ο Φιντς κοιτάζει ψηλά , είναι άραγε κάποιο αεροπλάνο ή γενικά κάτι ή καποιος που πέφτει  απο τον ουρανο ή κάτι που προβάλεται ; ) 
Ο Φιντς φαίνεται διαλυμένος σωματικά και συναισθηματικά . Κρατάει το χέρι του και με το ζόρι περπατάει σημάδι του ότι ίσως μπλέχτηκε σε κάποια μάχη ή τον πυροβόλησαν ή αναγκάστηκε να τρέχει . ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΟΛΝΤ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ; Αμα πεθάνει ο πατέρας της Μηχανής θα γίνει χαμός , θα κλαίω για πάντα . Ο Φιντς είναι είδωλο και δεν θα αντέψω να τον δω νεκρό έστω και για χάρη της πολουαγαπημένης του Μηχανής . Μιας που είμαστε στα του Φιντς να πούμε ότι στο φινάλε θα έχουμε επανένωση με την υπέροχη Γκρεις *fangirling right now* , δεν θα είναι φλασμπακ θα είναι στο παρόν και θα τους δούμε ξανα μαζι !! Αν εξαιρέσουμε τον Φάσκο που τελείωσε τα γυρίσματα του 4-5 μέρες νωριτερα απο τους άλλους ενώ το τι συμβαίνει σε Ρουτ και Σω στο φινάλε παραμένει άγνωστο . Πάμε τώρα σε αυτούς που τα ξεκίνησαν όλα . The men who are to blame for all of this που θα έλεγε και ο Γκριρ . Φιντς Ρις τελευταία σκηνή που γύρισαν , τι έγινε ποιά ήταν η αντίδραση τους μετά το τέλος της σκηνής και τον (ας ελπίσουμε μη) οριστικό αποχαιρετισμό τους .
Επειδή ο διαχειριστής σας έχει τέλειο timing κατάφερα να βρω το ποιά είναι η τελευταια σκηνή πυο γυρίστηκε στο Person of Interest πριν σβήσουν όχι μόνο το σχόλιο αλλά ολο το thread . Λοιπον ο ρουφιανος μας είπε τα εξής : Φιντς και Ρις στο αυτοκίνητο σε ενα κτηριο στη Wall Street να συζητάνε και ένας άντρας με μία βαλίτσα τους πλησιάζει , ο Τζον βγαίνει έξω απο το αυτοκίνητο τσεκάρει το περιεχόμενο της βαλίτσας και κοιτάει τον Φιντς . Ο άντρας φεύγει και οι ήρωες μας περπατάνε προς το άγνωστο . Τέλος . Αυτή είναι η τελευταία σκηνη που θα γυριστεί ποτέ στο Person of Interest. Μπορεί να μην ειναι η τελευταία σκηνή που θα δούμε αλλα σίγουρα είναι η τελευταία που γυρίστηκε ! Κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα είναι ξανα Φιντς και Ρις εναντίον όλου του κόσμου Ρουτ και Σω θα έχουν "φύγει" και οι ήρωες μας θα παλεύουν μόνοι τους ενάντια σε όλο το κόσμο !

Θέλω να πω ότι πριν γυρίσουν την σκηνή ο Michael όσο και ο Jim ήταν λυπημένοι και όλη η διαδικασία έμοιαζε σαν να είναι σε κηδεία . Ο σκηνοθέτης της σειράς μας Chris Fisher έδωσε στον Έμερσον ένα πίνακα της Γκρέις που του είχε φτιάξει και λάτρευε . Μέτα απο αυτό ο Ρις είπε "Γυρίζουμε την τελευταία σκηνή του Person of Interest" και το βλέμμα του τα έλεγε όλα , ο ρουφιάνος μας είπε οτι ήθελε να κλαψει με τέτοιο βλέμμα . Μετά απο αυτή την σκηνή που την γύρισαν πολλές φορές απο διαφορετικές οπτικές γωνίες , ένας απο το Crew φώναξε it's wrapped ένα μπουκάλι σαμπάνιας άνοιξε και το Person of Interest είχε και επίσημα τελειώσει . Michael Emerson & Jim Caviezel φανερά εξαντλημένοι έπειτα απο τα απαιτητικά και πολύωρα γυρίσματα αγκαλιάστηκαν εμφανώς συγκινημένοι μετα τα τόσα χρόνια συνεργασίας που δυστυχώς έφτασαν στο τέλος τους , ο Νόλαν μίλησε στο καστ και το team του Person of Interest και η "γιορτή" συνεχίστηκε . Emerson και Caviezel υπέγραψαν αυτόγραφα και βγηκαν ελάχιστες φωτογραφίες και όταν πια όλα είχαν τελειώσει ήταν φανερό ότι σε αυτούς τους δύο έλειπε 'οτι είχε αναφέρει η Ρουτ στο φινάλε του τρίτου κύκλου , ελπίδα . Έβγαινε μια πικρία και απογοήτευση για την κατάσταση της σειράς . Ο ρουφιάνος μας αναφέρει οτι και να συνεχιστεί η σειρά είναι πιθανόν ένας απο τους δύο ή και οι δύο να μην είναι εκεί . *CBS ΨΟΦΑ*

Θα βάλω το τι έγινε μετά μεταξυ των φαν στα αγγλικά γιατί αυτό που συνέβη είναι πολύ όμορφο και θα χαλάσει αν το αλλάξω έστω και λίγο αλλά το νόημα είναι ότι η οικογένεια του Person of Interest υπάρχει είναι ακόμα εδώ ενωμένη και περιμένει την 5η ίσως και 6η σεζόν ! Δε θα μας λυγίσει το CBS το Person of Interest θα προβληθεί και θα κάνει πάταγο !

The day we all dreaded had come and gone and the show is over. It was a terrible feeling. The others were going to McDonald's and asked if I wanted to join them. One thing about POI I am always grateful for, besides seeing Jim work in NYC, is all the friends I've met over the years. This show has a great bunch of people in it's fandom. Where else can you find people from different parts of the world and an age gap, eating at a McDonald's at 4:30 in the morning, laughing and talking about all kinds of stuff. I have a lot of great memories. Now the long wait for CBS to air the show. Jonah and Fish both said we'll love the S5 and I'm sure we will. I'm thinking all these episodes being filmed out of sequence was done for a reason to throw us off. I will continue to support the show for S5. My emotions ae still raw, so if what I fear might happen does, I don't know where I'll stand. But until then, I'll continue to upload photos of the cast along with video and support them finding a home other than CBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου