Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - 5.11 - Synecdoche Look who are back !


Αν και δεν έχουμε ούτε καν ημερομηνία προβολής ακόμα για το Person of Interest (God bless CBS #NOT )
νέα δεν σταματάνε να βγαίνουν αντίθετα με το τι λένε κάποιοι (ακόμα και ενας απο τους διαχειριστές , ντροπή του) . Κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες που ξεσήκωσαν ερωτήματα . Ας τις δούμε και ας πούμε τι μπορεί να συμβεί !


Θυμάστε τον Λογκαν Πιρς ; Εκείνον τον τρελάρα απο το 2.14 One Percent που στοιχημάτισε το πανάκριβο αυτοκίνητο του σε έναν αγώνα μπάσκετ και το έχασε ; Αυτόν που ανακάλυψε τους Ρις και Φιντς και έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να δει πως λειτουργούν ; Αυτόν που ως ευχαριστήριο δώρο έδωσε στον Ρις ένα πανάκριβο ρο΄λοι 2 εκατομμυρίων εξοπλισμένο με GPS ; Ε επιστρέφει !! Έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που τον είδαμε και δεν ξέρουμε τι άλλο έχει καταφέρει να ανακαλύψει για την Ομάδα της Μηχανής αλλά για να επανέρχεται πίσω στο παιχνίδι 2 επεισόδια πριν το τέλος αποκλείεται να είναι τυχαίο .

Δεύτερο και λιγότερο συμπαθητικό άτομο που επιστρέφει η Χάρπερ Ρόουζ . Αυτή η άπληστη , παραδόπιστη ,  εγωίστρια  σκύλα που πρόδωσε την Ομάδα της Μηχανής αλλά η Μηχανή την πήρε υπο την δούλεψη της έναντι αδράς αμοιβής . Δυστυχώς επιστρέφει , αλλα γιατί ; Τι μπορεί να συμβαίνει και η Μηχανή την έχει ανάγκη ξανα ; Ελπίζω να έχει εξέλιξη ο χαρακτήρας και να μη με εκνευρίσει τόσο !

Τρίτη και πιο απρόσμενη επιστροφή αυτή του Joey Durban (σύζηγος της Amy Acker) . Ο στρατίωτης που έσωσε ο Ρις στο Mission Creep και ξέφυγε με τη γυναίκα που αγαπούσε επιστρέφει . ΓΙΑΤΙ ; Τι κοινό έχουν αυτοί οι τρεις μεταξύ τους πέραν του ότι σώθηκαν απο την Ομάδα μας ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι θεωρίες του ότι αυτοί οι τρεις είναι τα μέλη μιας νέας Ομάδας της Μηχανής , ο Λογκαν Πιρς σε ρόλο Φιντς , η Χάρπερ σε ρόλο Ρουτ και ο Ντουρμπαν σε ρόλο Ρις . Η εξήγηση-θεωρία έχει μεγάλα κενά και ελλείψεις . Ο Λόγκαν δεν έχει για κανένα λόγο την ηθική του Φιντς , ο Ντουρμπαν τις ικανότητες του Ρις και η Χάρπερ τ'ιποτα απολυτως πέρα απο ικανότητα στα ψέματα και την προδοσία . Σκεφτόμενοι όμως και το τίτλο αυτή η θεωρία μπορει να μην είναι τελείως λάθος αλλά σίγουρα απέχει απο την αλήθεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου