Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια του Person of Interest

Με το 13 επεισόδιο του Person of Interest να έρχεται και τη σωτηρία ή όχι (οχι) της Σω να παίζεται βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες απο το επόμενα επεισόδια . Η συγκεκριμένη είναι απο το 4.13 που έρχεται σε 8 μέρες .


Είναι απο το 14ο επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Guilty , ο Φιντς και ο Ρις σε ενα εστιατόριο πιθανότατα μιλάνε για τον αριθμό της Εβδομάδας !
Wow i didn't see that coming ! Ο Ελάιας και ο Ντόμινικ μαζί στο αρχηγείο της Ομάδας της Μηχανής . Μπορεί να βρέθηκαν απλά στα γυρίσματα μπορεί να ανακάλυψαν την Ομάδα κανείς δεν ξέρει ... Και αυτή η φωτογραφία είναι απο το 14ο επεισόδιο !
 Paige Turco , η λατρεμένη Zoe Morgan επιστρέφει μετά απο το 3ο επεισόδιο της 3ης σεζόν με τίτλο Lady Killer για να βοηθήσει την Ομάδα της Μηχανής ! Σαν να πέρασαν αιώνες φαίνεται απο τότε που την είδαμε για τελευταία φορά . (4.14)
Διώξτε τον . Το παιδί είναι βλαμμένο . Οχι κοιτάξτε φάτσα . Είναι αυτός κακός ; Αυτός ούτε λουστράκος του Ελάιας δεν θα μπορούσε να είναι ! (4.14)
Και τέλος Κλαιρ . Ναι η αγαπημένη (δεν) ολων μας (ουτε) Κλαιρ Μαχόνι επιστρέφει και έχει μία έντονη θα έλεγε κανείς συνομιλία με τον Χάρολντ . Θα καταφέρει να την μεταπείσει να φύγει απο την Ομάδα του Σαμαρείτη και να βοηθήσει την Ομάδα της Μηχανής ή εκείνη θα αποφασίσει να παραμείνει στο σκοτάδι ; Αυτή η φωτογραφία είναι απο το 4.15 με τίτλο Q&A (Questions and answers) ίσως ο Φιντς της αποκαλύψει την αλήθεια για όλα ! Προσωπικά δεν μου έκανε αίσθηση ο χαρακτήρας και η ηθοποιός . Θα προτιμούσα να δω πιο πολυ Γκριρ παρά εκείνη . Σε καμία περίπτωση δεν την θεωρώ άξιο αντίπαλο για την Ρουτ πάντως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου