Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Person of Interest - The Person of Interest Trilogy Promo


Ξεκινάει η ΤΡΙΛΟΓΙΑ που θα φέρει τα πάνω κάτω ..Ειναι εκρηκτικό,χαοτικό και επικό.
Πάμε να δούμε το πρόμο και να προχωρήσουμε σε  μια μικρη ανάλυση του τι βλέπουμε στο promo.






ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΡΑΡΑ...!!

IT HAS BEGUN : O Σαμαρείτης εντοπίζει το  Firewall της Μηχανής(λογικά). Έχει αποκτήσει πρόσβαση παντού και κάνει επίδειξη δύναμης και υπεροχής.Επικρατεί χάος στην Νέα Υόρκη, οι ψεύτικες ταυτότητες του Finch και του Reese αποκαλύπτονται , έχει δημιουργηθεί τέτοιο χάος που η πόλη έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούν να την προστατέψουν πλέον,πολύ λίγα μπορούν να κάνουν πλεόν. Ο Fusco είναι ανήσυχος, καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά,αυτό που συμβαίνει είναι σχεδιασμένο!!Μήπως ειναι ο ώρα ο Fusco να μάθει τι συμβαίνει;την ύπαρξη της Μηχανής και του Σαμαρείτη;Στη συνέχεια βλέπουμε  Μαρτίν με μια στρατια human interfaces του Σαμαρείτη πίσω της και στη μέση ο Reese με τον Fusco παγιδευμένοι μπρός πίσω καθώς τους στοχεύουν οι πράκτορες του Σαμαρειτη,στο αμέσως επόμενο πλάνο η Ρούτ και απο πίσω της πάλι η Μαρτιν με τους υπόλοιπους πράκτορες.Τι κάνει; παραδίδεται αυτή προκειμένου να προλάβουν να γλιτώσουν ο Reese και ο Fusco;
  "Human nature untethered in all its flawed glory"Η ανθρώπινη φύση ελευθερωμένη σε όλη της την ελαττωματική δόξα λέει ο Greer.
Ακολουθεί η σκηνή στην εκκλησία με την Μαρτιν να σημαδεύει την Ρουτ και τη Ρουτ να σημαδεύει ποιον μπροστά της;(είναι το δεξι χέρι του Greer ο Mr.Lumbert ;) ενώ βλέπουμε τον Reese να εμφανίζεται για να σώσει λογικά τη Ρουτ.(Υπάρχει σχέδιο;).
Στη συνέχεια  Shaw,Reese ,Fuso,Finch, πυροβολισμοί, εκρήξεις της πουτάνας γίνεται...
Χτυπάει το καρτοτηλεφωνο ,η Ρουτ είναι κοντά ,η μηχανή έχει κάτι να της πει;
"This world is cesspool of crime,corruption and poverty with no end in sight."
Αυτός ο κόσμος  ειναι ενας βόθρος εγκλημάτων ,διαφθοράς και φτώχειας χωρίς τέλος στον ορίζοντα λέει ο νεαρός Greer.
Ότι και αν γίνει/έγινε αυτή ειναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα δεσποινίς Shaw λέει ο Finch στο τέλος..

Τι σημαίνουν τα μπλε κουτάκια πλεον που βλέπουμε σε όλο το πρόμο;

To ΕΠΟΣ ξεκινά με το πρώτο μερος της τριλογίας αυτή την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου δηλαδή 17 Δεκεμβρίου 3:00 τα ξημερώματα θα είναι διαθέσιμο σε εμάς..Εμείς θα είμαστε εδώ,να είστε και εσείς..
Πως σας φάνηκε το πρόμο;Περιμένουμε τα σχόλια σας..














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου