Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Person of Interest - Episode 3.21 - Beta - Επίσημη Περίληψη και Πρόμο

Δεν έχω λόγια για το πρόμο καθώς την περίληψη την ξέρουμε εδώ και πολλές μέρες οπότε ας την γράψω λίγο γρήγορα και ας αναλύσουμε αυτό το ΕΠΙΚΌ πρόμο . Ας δούμε τι θα συμβεί στο 21ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Beta

Ο μεγαλύτερος φόβος του Φιντς γίνεται πραγματικότητα καθώς η Ντέσιμα απειλεί την αγάπη της ζωής του ώστε να τον ξετρυπώσει απο εκεί που κρύβεται . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 30 Απριλίου .

“Beta”Καθώς η Ντέσιμα χρησιμοποιεί τις ροές δεδομένων του Samaritan ώστε να κυνηγήσει τον Ρις και την Σω , ο Γκριρ χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη αδυναμία του Φιντς ώστε να τον βγάλει πο την κρυψώνα του , την αγάπη του για την πρώην αρραβωνιστικιά του Γκρέις Χεντριξ .
Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι : Carrie Preston (Grace Hendricks) ,  John Nolan (Greer) , John Doman (Garrison) .

Δεν γινόταν να μην δούμε καθόλου φέτος την Γκρεις και έτσι μας την δείχνουν τώρα αργά σχετικά αλλά στη κορύφωση των γεγονότων . Πως θα γλυτώσει η Γκρεις απο την Ντέσιμα και ιδιαίτερα τον Γκριρ ο οποίος είναι αποφασισμένος να βρεί τον Φιντς με κάθε τρόπο ; Πως θα αντιδράσει ο Φιντς σε αυτή την απειλή ; Το πρόμο μας έδωσε απάντηση στο ένα απο τα δύο ερωτήματα .
Το πρόμο μας δείχνει τον Σαμαρείτη να εμφανίζει στη Ντέσιμα την μεγαλύτερη αδυναμία του Φιντς , την Γκρέις ! Έτσι ο Γκριρ δίνει εντολή να του την φέρουν και στο πρόμο απο τον Καναδά φαίνεται ότι την ανακρίνει , της ζητάει να του πεί τι ξέρει για τον Χάρολντ άρα λογικά θα μάθει ότι είναι ζωντανός (μπορεί και όχι Person of Interest είναι αυτό) . Στο πρόμο βλέπουμε την περίεργη Ομάδα της Ρουτ του Ρις και της Σω . Η Ρουτ προσπαθεί να τους μάθει πως να κρύβονται απο τον Σαμαρείτη καθώς εάν τους εντοπίσει τα πράγματα θα είναι δύσκολα και τους αποκαλύπτει τις νεκρές απο παρακολούθηση ζώνες στη πόλη . "You need to get invisble , fast" τώρα πια είναι οι κυνηγημένοι . Βλέπουμε τον Σαμαρείτη να έχει εντοπίσει την Ρουτ σε ενα αστυνομικό τμήμα μάλλον η οποία του κλείνει το μάτι δείχνοντας να μην τον φοβάται .


Και υπάρχει και ο Φιντς . "This moment was always looking for me" "I still have a few tricks left" . Πιστεύω οτι η δεύτερη ατάκα θα την δούμε πρώτη . Φαίνεται ότι είναι έξω απο το σπίτι της Γκρεις , ίσως όταν έμαθαν ο Ρις και η Σω τι συνέβη πήγαν να δούν . Η Ομάδα θα ενωθεί ξανά με σκοπό να σώσουν την Γκρέις . Και αν όμως την βλάψουν οι της Ντέσιμα ; Ο Φιντς έχει δώσει ήδη την εντολή του σε τέτοια περίπτωση και είναι η πιο μπαντ-ας ατάκα όλης της σειράς για μένα . Την λέει με τόση ψυχρότητα με τόσο δυναμισμό σαν να θέλει να το κανει ο ίδιος σαν να μην τον νοιάζει τίποτα .
If they harm her in any way ,

KILL
THEM
ALL




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου