Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ειδήσεις και φωτογραφίες για τα δύο τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν *Spoilers*

Λοιπόν μιας και φτάνουμε προς το τέλος της τρίτης σεζόν , η οποία είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής για μένα τουλάχιστον και είμαι πολύ χαρούμενος που έτυχε να διαχειρίζομαι το blog σε αυτή την μαγική σεζόν , έψαξα λιγάκι για το τί θα γίνει στα δύο τελευταία επεισόδια και εκτός απο πολλές φωτογραφίες έμαθα και μια μεγάλη ανατροπή . Ας πάμε να δούμε λοιπόν τι μπορεί να γίνει στα δύο τελευταία επεισόδια του Person of Interest με τίτλο A House Divided , Deus Ex Machina .
Οι φωτογραφίες περισσεύουν και δε θέλουν σχολιασμό εκτός απτο ότι μερικές είναι πολύ γαμάτες ! Αυτο που θα σχολιάσω είναι τις δύο φήμες που ακούγονται για το season finale : Πως θα τελειώσει η 3η σεζόν του Person of Interest ;
Θεωρία νούμερο 1 : Απαγωγή Φιντς ισως και Σω απο Ντέσιμα ... Πάλι θα απαγάγουν τον Φιντς είπαν μερικοί . Δεν είναι το θέμα ότι θα απαγάγουν τον Φιντς το θέμα είναι ότι ο Ρις θα ξεμείνει με την Ρουτ (ναι την μεγάλη του αγάπη) ώστε να σώσουν τον κόσμο και τους φίλους τους . Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό ; Who knows . Όπως έχω ξαναπεί οι σεναριογράφοι του Person of Interest είναι κατι παραπάνω απο διεστραμμένοι , κάτι το οποίο το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι .
Θεωρία νούμερο 2 : Η Ομάδα των χάκερ (Κέισι , Γκρίνφιλντ , Ντάιζο) που έχει φτίαξει η Μηχανη με την βοήθεια της Ρουτ είναι ο αληθινός εχθρός του Σαμαρείτη που μόλις έρθει ονλαιν θα του επιτεθούν με ό,τι όπλο διαθέτουν .Αλλά απο την Ομάδα αυτή λείπει κάποιος που μπορεί να κάνει την διαφορά ο Πατέρας της Μηχανής , αυτός που "φταίει" για όλα , ο Άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο : ο Χάρολντ Φιντς ! Αυτός θα είναι το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι του πάζλ αυτός θα είναι ο ηγέτης στην επίθεση εναντίον του Σαμαρείτη . Και η Ρουτ ; Αυτή τι ρόλο θα παίξει ; Κανένα πέρα απο το ότι θα ακολουθεί τις οδηγίες του Φιντς θα γίνει αυτό που αποκαλεί τον Ρις τόσο καιρό helper monkey της Μηχανής και τελικά του Φιντς . Και αν αυτό δεν της αρέσει και πάει να βλάψει τον Χάρολντ ; Το τσιπάκι που έβαλε με την θέληση της στο πίσω μέρος του αυτιού της θα επιτρέψει στη Μηχανή να την αναισθητοποιήσει . Πραγματικά λατρεύω αυτή την θεωρία αν και δεν είναι τόσο καλη για την Ρουτ που την συμπαθώ πάρα μα πάρα πολύ .
Ας περάσουμε απο τις υποθέσεις στα γεγονότα . Ομάδα της Μηχανής εναντίον Κυβέρνησης έχουμε δει . Ομάδα της Μηχανής με Κυβέρνηση δεν έχουμε δεί . Και όμως ναι . Θα επέλθει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές προφανώς με την παρότρυνση της Μηχανής . Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Χερς να είναι παρέα με την Σω και να τους βοηθάει . Νομίζω αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε να συμβεί . Αλλά αν αρχίσει ο πόλεμος όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν είναι καλοί . Και με την Vigilance τι θα γίνει ; Σίγουρα θα είναι στο season finale ! Κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που δείχνει την Σω παρεα με τον Κόλιερ κατά την διάρκει της διακοπής μίας σκηνής . Πιστεύετε ότι οι επαναστάτες θα βοηθήσουν ή θα εμποδίσουν την προσπάθεια της Ομάδας της Μηχανής να σταματήσει το Samaritan ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου