Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Person of Interest - Episode 3.20 - Death Benefit - Press Release

Ο Ρις παριστάνει έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών ώστε να προστατέψει ένα μέλος του Κογκρέσου ο οποίος ίσως κρατάει το κλειδί για να σταματήσουν τα πλάνα της Ντέσιμα , αυτο θα συμβεί στο Person of Interest .320 με τίτλο Death Benefit που θα προβληθεί στις 16 Απριλίου .
“Death Benefit” – Ο ΡΙς παριστάνει έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών ώστε να έρθει κοντά με τονέο αριθμό της Εβδομάδας , ένα μέλος του Κοιγκρέσου ο οποίος ίσως έχει το κλειδί για να ματαιώσει τα σχέδια της Ντέσιμα να φέρει ονλαιν μία δεύτερη Μηχανή .
Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι : Carrie Preston (Grace Hendricks) John Nolan (Greer) John Doman (Garrison) . Η Γκρέις θα εμφανιστεί και στο 3.21 με τίτλο Beta και μας προκαλεί εντύπωση ότι θα την δούμε σε δύο σερί επεισόδια . Μήπως κινδυνεύει ή μήπως ο Φιντς αποφάσισε να βγεί έξω απο τις σκιές και να της πεί την αλήθεια ; Η εμφάνιση του Γκριρ αναμενόμενη με την κατασκεύη του Σαμαρείτη να βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας ενος μέλος του Κογκρέσου και εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει . Τώρα η εμφάνιση του Γκάρισον για ακόμα ένα επεισόδιο προκαλεί ενδιαφέρον και θα δούμε πως θα κινηθεί μακρία απο τον Έλεγχο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου