Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Person of Interest - Episode 3.12 - Aletheia - Press Release and Promotional Photos *Updated*

Πολλά νέα μαζεμένα για το Person of Interest αυτή την εβδομάδα . Μετά τις πληροφορίες που πήραμε για το μέλλον της σεζόν τώρα ανακοινώθηκε και η περίληψη του 12ου επεισοδίου της 3ης σεζόν με τίτλο Aletheia . Πολλές αποκαλύψεις προβλέπονται σε αυτό το επεισόδιο . Δεν μπορω να περιμένω και έχουμε αλλες 5 μέρες ακόμα . Υπομονή λοιπόν . Ας δούμε τώρα τι θα συμβεί στο 12ο επεισόδιο του Person of Interest .


Στον επίλογο της χειμερινής ανατροπής , πολλοί εχθροί βρίσκονται αντιμέτωποι με την Ομάδα της Μηχανής που προστατεύει έναν ετοιμοθάνατο άνδρα με σύνδεση με το παρελθόν του Φιντς . Αυτά θα συμβούν στο Person of Interest στις 8 Ιανουαρίου .

“Aletheia”Πολλοί εχθροί βρίσκονται αντιμέτωποι με την Ομάδα της Μηχανής που προστατεύει έναν ετοιμοθάνατο άνδρα (που συνδέεται με το παρελθόν του Φιντς) του οποίου ήρθε ο αριθμός. Τα μέλη της Ομάδας δυσκολεύονται να καταστήσουν ακίνδυνους τους εχθρούς χωρίς τον Ρις , ο οποίος παράτησε την Ομάδα και την  αποστολή τους μετά τον τραγικό πόλεμο με το H.R . Παρόλα αυτά η έλλειψη ενός ατόμου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την Ομάδα .

Στο επεισόδιο πέρα απο τους βασικούς πρωταγωνιστές μας θα εμφανιστούν οι Camryn Manheim , Saul Rubinek ώς Έλεγχος και Arthur Claypool αντίστοιχα . Επίσης θα εμφανιστεί και ο Boris McGiver (Hersh) αλλά και ο Collier αν και δεν υπάρχει στην επίσημη περίληψη τον είσαμε να εμφανίζεται στο πρόμο . Παράλληλα θα δούμε και την πραγματική γυναίκα του Arthur την Diane αλλά λογικά θα είναι σε flashback αφού είναι νεκρή .Τέλος θα ξαναδούμε flashback απο την ζωή του Φιντς . Θα παρακολουθήσουμε στιγμές μεταξύ του νεαρού Harold Finch και του πατέρα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου