Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ειδήσεις για την συνέχεια της 3ης σεζόν του Person of Interest

Οι παραγωγοί της σειράς μας Jonathan Nolan και Greg Plageman απάντησαν σε μία δύο ερωτήσεις για το πως θα εξελιχθεί η σεζόν στο Person of Interest και μας αφήνουν με την απορία : Τι άλλο μπορεί να συμβεί σε αυτή την σειρά ?!? Η σειρά επιστρέφει στις 8 Ιανουαρίου.

Ας θυμηθούμε όμως πρώτα που μας έχει αφήσει η σειρά : Με την Ομάδα της Μηχανής να μην έχει συνέλθει ακόμα απο τον θάνατο της Κάρτερ , ο Ρις καταφεύγει στο μπάρ του πατέρα του στο Κολοράντο όπου τον βρίσκει ο Φάσκο (για καλό ή για κακό θα μάθουμε στην πορεία) . Εντωμεταξύ ο Φιντς και η Σω συναντούν τον μυστηριώδη "Έλεγχο" (γκέστ στάρ η Camryn Manheim) και ανακαλύπτουν την ύπαρξη μίας δεύτερης Μηχανής με το όνομα "Samaritan" κατασκευασμένη αλλα μή ολοκληρωμένη απο τον συμφοιτητή του Χάρολντ στο ΜΙΤ Arthur Claypool .

Όπως το θέτει ο παραγωγός του Person of Interest Jonah Nolan "Σε μία καταστροφική περίοδο πολλοί κακοί έχουν βάλει στόχο την Ομάδα της Μηχανής  στο 12ο επεισόδιο της 3ης σεζόν με τίτλο Aletheia (Αλήθεια) συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι μόνο αυτών την Vigilance και τον Control " (στο 12ο επεισόδιο θα μπεί και μία τρίτη οργάνωση στο παιχνίδι . Θέλουν να μας πεθάνουν φέτος οι παραγωγοί εγω τα έχω ξαναπεί την βγάζω δεν την βγάζω την σεζόν) . Περιγράφοντας με μία λέξη το υπόλοιπο μισό της σεζόν ο Νόλαν το χαρακτηρίζει "Κλιμάκωση" "'Οσο απαιτητική, δύσκολη και τελικά θανατηφόρα ήταν η μάχη με το H.R αυτή ήταν μόνο η αρχή μπροστά σε μία σειρά απο προκλήσεις που περιμένουν την Ομάδα της Μηχανής" προσθέτει ο έτερος παραγωγός Greg Plageman "Θα δούμε πολλές οντότητες να βρίσκονται στο κυνήγι του ελέγχου της Μηχανής ή έστω κάτι ανάλογου (Samaritan) προκαλώντας μία κατάσταση κατα την οποία η Ρουτ αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της (ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ) .

Τι θα γίνει όμως με τον Ρις ; Μήπως το ξύλο που έφαγε απο τον Φάσκο έβαλε λίγο μυαλό στον Άντρα με το Κουστούμι ; Μάλλον όχι . "Ο θάνατος της Τζος κάρτερ δημιούργησε μία ρήξη ανάμεσα στα μέλη της Ομάδας της Μηχανής και ιδιαίτερα προκάλεσα απογοήτευση στην πλευρά του Ρις" . Τέλος ο Plageman τονίζει ότι "Κάτι πάρα πολύ μεγάλο πρέπει να συμβεί για να επανέλθει ο Ρις στην Ομάδα" . Οπότε η Ομάδα προς το παρόν συνεχίζει χωρίς τον Τζον μάλλον θα δούμε τον Φάσκο και ιδιαίτερα την Ρουτ να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή στο πεδίο της δράσης . Η Σω εδώ και δύο επεισόδια έχει αναβαθμισμένο ρόλο στη σειρά , συμμετέχει περισσότερο στην εξέλιξη της ιστορίας μετά την φυγή του Ρις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου