Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.04 - Reasonable Doubt - Press Release and Promotional Photos

Η Μηχανή δίνει τον αριθμό μίας εξέχουσας δικηγόρου της οποίας ο άντρας δολοφονήθηκε και η Ομάδα πρέπει να εξακριβώσει αν εκείνη είναι η δολοφόνος του ή αν την έχουν ενοχοποιήσει. Όλα αυτά θα συμβούν στο Person of Interest στις 15 Οκτωμβριου (16 για εμας εδώ στην Ελλάδα)

"Reasonable Doubt"
- Η Ομάδα παίρνει τον αριθμό μίας επιφανούς δικηγόρου απο την Νέα Υόρκη και πρέπει να προσδιορίσει εάν ενορχήστρωσε τον θάνατο του πρόσφαντα δολοφονημένου συζήγου της ή αν κάποιος την έχει ενοχοποιήσει. Παράλληλα η Κάρτερ αντιμετωπίζει ένα ζήτημα με τον νέο της παρτενέρ Laskey όταν εκείνος την βλέπει με τον Ρις aka "Τον 'Αντρα με το Κουστούμι".
Θα κάνει εμφάνιση και ο Al Sapienza (Det. Raymond Terney) μετά το φινάλε της 2ης σεζόν όπου τον είχε πυροβολήσει η Κάρτερ για να σώσει τον Ελάιας !!!
Ωραία φαίνεται η υπόθεση της εβδομάδας. Μία ένσταση παρατήρηση που έχω είναι να μην ξαναφέρουν στο παιχνίδι την υπόθεση του Άντρα με το Κουστούμι του τύπου αναρωτιέται ο Λασκι ποιός είναι αυτός αρχίζει και την παρακολουθεί υποπτεύεται και στο τέλος τους ανακαλύπτει. Εκτός και αν γίνει και εκείνος μέλος της ομάδας σε περίπτωση που φύγει κάποιο άλλο άτομο.Κάτι το οποίο απεύχομαι !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου