Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.05 - Razgovor (PA3ROBOP) - NYCC Sneak Peek


Τα λόγια είναι περιττά η Κάρτερ δίνει πόνο !!!! Μεγάλες συγκινήσεις μα περιμένουν στο 3.05 του Person of Interest . Ακολουθεί ανάλυση της σκηνής . Προσοχή το βίντεο είναι ΜΕΓΑΛΟ σπόιλερ .
H σκηνή ξεκινάει με την Κάρτερ και τον νέο παρτενέρ της Λέσκι να μπαίνουν σε ένα μπαρ. Ο Λέσκι έχει ένα πρόβλημα με κάποιον απο την δουλειά. Τελικά αυτός ο κάποιος είναι η Κάρτερ. Όλα τα μυστικά τηλεφωνήματα και κρυφές συναντήσεις με έναν άντρα με το Κουστούμι (βλέπε Ρις) τον οποίο η Κάρτερ μάλλον παρουσίασε ως σχέση της όταν τους είδε μαζί ο Λέσκι ( θα το δούμε στο 3.04 Reasonable Doubt) . Aλλά η κάρτερ έχει έτοιμη την απάντηση της . Μας δείχνει μια φωτογραφία του Λέσκι με τον Σίμμονς .
Του τονίζει ότι ήξερε ότι δούλευε για το H.R απο την πρώτη στιγμή που μπή μέσα στο αυτοκίνητο της. Εκείνος την χαρακτηρίζει ως αλαζονική σκύλα που δεν έμαθε την θέση και συνεχίζει να ανακατεύεται παρόλο τον θάνατο του Μπίτσερ και τώρα ο Άντρας με το Κουστούμι θα πληρώσει το τίμημα για την επιμονή της . Σιγά ρε γατάκια που θα καθαρίσετε τον Ρις :Ρ Η Kάρτερ περνάει στην αντεπίθεση. Του αποκαλύπτει οτι του έδωσε ψεύτικες πληροφορίες που τις μεταβίβασε στον Σίμμονς μένει να δούμε τι θα συμβεί τί παγίδα του έστησαν . Εκείνος απειλεί να την σκοτώσει και τότε η Κάρτερ τον γειώνει μία για πάντα !!  "You don't even know who you are yet son do you ??? I spent enough time with you to know that you are afraid of me " ξέρει για τον ηλίθιο μπάρμαν ότι είναι και αυτός ατυνομικός όταν πάει να τους συλλάβει και έκεινος πάει να την σκοτώσει τραβάει όπλο πιο γρήγορα και έτσι τον σκοτώνει εκείνη τελικά . Ο Λέσκι δεν έχει ελπίδα και έτσι αφήνει το όπλο του . Το όπλο με το οποίο σκότωσε η Τζος τον Τζέρι ανήκει στον Λέσκι έτσι τον έχει στο χέρι !!! Δεν δουλεύεις πια για το H.R δουλεύεις για μένα !!!! Αυτά ήταν τα λόγια της .

Γαματη σκηνή απο την αρχή μέχρι το τέλος . Η Κάρτερ έδειξε στον μικρό ποιός είναι το αφεντικό και του έδωσε ένα καλό μάθημα  . Απο εκεί και πέρα ο Λέσκι ανήκει στο H.R ... Μερικοί το είχαν προβλέψει άλλοι υποστήριξαν ο΄τι είναι κλισέ αν γίνει και αρκετά προβλέψιμο . Τώρα έγινε και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό . Mπορούμε να εμπιστευθούμε το τσιράκι της H.R ;;; Όσο και να τον έχει στο χέρι η Κάρτερ το Η.R έχει δύναμη να τα αλλάξει όλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου