Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Top 10 σκηνές John Reese απο το Person of Interest !!!!

Ο James Caviezel ή για εμάς ο John-bad-ass-Reese έχει γενέθλια στις 26 Σεπτεμβρίου αλλά λόγω της πρεμιέρας είπαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση ώς δώρο !!!! Χρόνια πολλά στον αγαπήμενο μας γαμάτο ηθοποιό του Person of Interest που γίνεται 45 ετών !!! Ακολουθεί ένα τοπ 10 (και κάτι :Ρ) αγαπημένων  σκηνών όπου ο Reese δίνει ρέστα !!!

Αλλά πρώτα ας ξεκινήσουμε με ένα βιντεάκι για να πάρουμε μία γενική γεύση απο τον Reese !!!



10. Reese meets Bear !!!

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.01 Contingency
Περιγραφή : Ο Reese συναντάει για πρώτη φορά τον Bear . Μία πολυ bad-ass σκηνή του Ρις ο οποίος αποκτά έναν πιστό σύντροφο !!!!

9. He is my friend i won't do this without him
Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.01 Contingency
Περιγραφή : Ενώ βρίσκονται σε κίνδυνο εκείνος και ο Μάιλς ο Ρις ξεκινάει μια διαπραγμάτευση με την Μηχανή η οποία δεν τον βοηθάει να βρεί τον Χάρολντ τον οποίο έχει απαγάγει η Ρουτ . Με ορατό τον κίνδυνο του να πεθάνουν και οι δύο κάτι το οποίο δεν μπορεί να δεχθεί η Μηχανή υποκύπτει στον εκβιασμό του Ρις και του δίνει ένα στοιχείο .

8. You ve got too much to lose ...

Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο :  2.13 Dead Reckoning
Περιγραφή : Ο Ρις προσπαθεί να να μην προκαλέσει θανάτους αθώων πολιτών αλλά ο Σνόου του ξεφεύγει . Την ίδια ώρα τον βρίσκουν ο Φάσκο με την Κάρτερ αλλά δεν μπορούν να τον μεταπείσουν ώστε να προσπαθήσουν να του βγάλουν το γιλέκο με τα εκρηκτικά και τότε αναλαμβάνει ο Φιντς !!!!

7. Reese saves Carter
Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 1.09 Get Carter
Περιγραφή : Η Carter , η ντετέκτιβ που προσπαθεί να συλλάβει τον Ρις , βρίσκεται σε κίνδυνο ο Ελάιας και ένας λαθρέμπορος όπλων ο Hector Alvarez την θέλουν νεκρή . Ο Ρις αναλαμβάνει να την σώσει και κάνει τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή !!!

6. Pilot
Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 1.01 Pilot
Περιγραφή : When you find that one person who connects you to the world you become someone different someone better when that person is taken from you what do you become then ??? I don't particularly like killing people but i am very good at it !!! Δύο ατάκες σήμα κατατεθέν του Τζόν Ρις απολαύστε !!!

5.Maybe there are no good people .....

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 1.04 Cura te ipsum
Περιγραφή : Ο Andrew Benton, ένας άνθρωπος που έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών αθώων γυναικών βιάζοντας τις, έρχεται αντιμέτωπος με την μοίρα του και στον αγώνα που δίνει για να μείνει ζωντανός ο Ρις του κάνει μία διάλεξη για καλούς ανθρώπους....

4. In the end we are all alone and no one is coming to save you !!!

Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 1.03 Mission Creep
Περιγραφή : ο Ρις συναντάει την Τζέσικα στο αεροδρόμιο και ενώ εκείνη του λέει οτι αν της το πεί θα τον περιμένει να επιστρέψει απο την "δουλειά" του εκείνος δεν το λέει και οταν το λέει εκείνη έχει ήδη φύγει το wait for me please πραγματικά μας ραγίζει την καρδιά !!!

3. You don't have anything i want .... not anymore

Σκηνή : εδώ και εδώ
Επεισόδιο : 1.21 Many happy returns
Περιγραφή : Ο Ρις αφού μαθαίνει για τον θάνατο της Τζέσικα επισκέπτεται το σπίτι της και ανακαλύπτει ότι ο σύζηγος της την σκότωσε και έτσι βλέπουμε έναν μονόλογο (σχεδόν) του Ρις να μιλάει για το πώς άλλαξε την ζωή του ο θάνατος της. Στην τελευταία σκηνή βλέπουμε πόσο περίεργα φέρνει τα πράγματα η ζωή...

2. I wanted to say thank you Harold for giving me a second chance
Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 1.10 Number Crunch
Περιγραφή : Μετά την προδοσία της Κάρτερ ο Ρις καταλήγει πυροβολημένος απο τον Εvans και να αιμοραγεί άσχημα . Καταφέρνει να ξεφύγει αλλά είναι δεδομένο ότι χωρίς βοήθεια δεν θα σωθεί. Τότε έρχεται ένα τηλεφώνημα απο τον άνθρωπο που του έδωσε μια δουλειά τον Χάρολντ Φιντς !!!! Ο Ρις τον ευχαριστεί που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή και του λέει να μην διακινδυνέψει για να τον βοηθήσει.... Ο Φιντς φυσικά και δεν τον αφήνει και με την βοήθεια της Καρτερ σώζει τον συνεργάτη του  !!!

1. I instantly regretted it but it was too late....

Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 2.12 Prisoner's dilemma
Περιγραφή : Ο Ρις κατα την διάρκεια της ανάκρισης του απο την Κάρτερ θυμάται το τί έγινε μετά την πτώση των δίδυμων Πύργων και πως οι αποφάσεις του επηρέασαν την σχέση του με την Άλισον (βλέπε Τζέσικα)....

0.He is in danger now because he was working for you so you are gonna help me get him back !!!!



Σκηνή : εδώ
Επεισόδιο : 1.23 Firewall
Περιγραφή : Η Ρουτ ξεγελάει τον Ρις και τον Φιντς και καταφέρνει να απαγάγει τον Χάρολντ ... Ο Ρις μη ξέροντας τι να κάνει καταφεύγει στην Μηχανή για βοήθεια η οποία επικοινωνεί μαζί του . Την στιγμή που χτυπάει το καρτοτηλέφωνο και πηγαίνει ο Ρις να το σηκώσει είναι τα πιό μεγάλα 10 δεύτερα της σειράς !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου