Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.02 - Nothing To Hide - Περίληψη και promotional photos

Only the paranoid survive
Εντάξει αυτή η φράση μου ήρθε όταν είδα αυτή την φωτογραφία !!! Ο Τιτανομέγιστος Harold Finch πάντα μαζί με τον Μπέαρ να κοιτάζει γύρω του προσεκτικά . Είναι το στύλ του να κρύβεται και εκείνος σε κοινή θέα . Λοιπόν στα δικά μας τώρα . 4 μέρες και 15 ώρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Liberty . Το νιώθετε και εσείς μέσα σας οτί με το που δείτε ξανά τον Finch τον Reese την Shaw την Root θα σχηματιστεί ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σας ;;; Στο δικό μου σίγουρα !!!! Ας πάμε όμως να δούμε την περίληψη του 2ου επεισοδίου της 3ης σεζον με τίτλο Nothing to hide και μερικές promotional photos .Η ομάδα παίρνει τον αριθμό ενός ατόμου που σπάει ηλεκτρονικά δεδομένα και του οποίου η ζωή διαλύεται απο έναν άγνωστο επιτιθέμενο . Παράλληλα η Carter έχει ξαφνικά ως παρτενέρ έναν νεοσύλλεκτο. Αυτά θα συμβούν στο Person of Interest που θα προβληθεί την 1η Oκτωμβρίου .
“Nothing To Hide” Ο αριθμός που έρχεται αυτή την εβδομάδα ανήκει σε έναν ηλεκτρονικό επιχειρηματία που δουλειά του είναι να σπάει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο άλλων ανθρώπων αλλά ξαφνικά βρίσκει την δική του ιδιοτηκότητα να παραβιάζεται γρήγορα. Kαθώς η ζωή του ξεφεύγει απο τον έλεγχο ο Reese προσπαθεί να τον προστατέψει ενώ ο Finch καλεί την Shaw την Carter και τον Fusco για να βρούν αυτόν που τον κυνηγάει. Παράλληλα η Carter βρίσκει ξαφνικά τον ευατό της δίδυμο με έναν νεοσύλλεκτο αστυνομικό τον Mike Laskey (Brian Wiles). Bonus σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον αρχηγό του H.R Alonzo Quinn.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε την Κάρτερ με τον νέο της συνεργάτη,τον Ρις,τον Φιντς με τον Bear και μεγάλες δόσεις απο Σω (HELL YEAH !!!!!!!!! )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου