Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχώρηση βόμβα ενός χαρακτήρα του Person of Interest !!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ !!! Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα το Person of Interest χωρίς εκείνο τον χαρακτήρα . Έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να έχει αυτή την επιτυχία η σειρά και δεν γίνεται να φύγει για εμένα !!! Συνεχίστε με δική σας ευθύνη !!!! Μεγάλο σπόιλερ !!!!
Λοιπόν εντάξει σίγουρο δεν είναι οτι θα φύγει απο την σειρά αν και απο πέρσι οργιάζουν οι φήμες ότι θα αποχωρήσει !!! Ποιός πιθανολογείται οτι θα φύγει ;;;
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Βασικά όλα ξεκίνησαν απο πέρσι όταν δεν τον είχαμε δεί καθόλου στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν Zero Day & God Mode .Μας είχε κακοφανεί αλλά δεν δώσαμε πολλή σημασία . Με την προσθήκη της Ρουτ και της Σω στους series regular κάποιοι υπέθεσαν ή οτι θα μειωθεί ο χρόνος κάποιου ή οτι κάποιος θα αποχωρήσει απο την σειρά.Ήρθε τώρα και η ερώτηση στο tvline και μας αποτελείωσει.
Ερώτηση : Άκουσα κάπου ότι ο Kevin Chapman θα αποχωρήσει απο το Person of Interest αυτή την σεζόν. Σε παρακαλώ πες ότι δεν είναι αλήθεια.Ο Φάσκο είναι τόσο κεντρικός χαρακτήρας στην σειρά και τόσο αγαπητός και διαλυμένος χαρακτήρας.
Απάντηση : Τώρα που το αναφέρεις ο παραγωγός Greg Plageman συζήτησε μόνο για την Κάρτερ όταν ρώτησα για κάποια είδηση σχετικά με τον Φάσκο και την Κάρτερ !!! Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι καθώς ο Φάσκο θα βοηθάει την Κάρτερ με την έρευνα της για το H.R θα βρεθεί σε μία επικίνδυνη κατάσταση !!!!
Κανένας μας δεν θέλει να αποχωρήσει ο Φάσκο απο το Person of Interest !!!! Μακάρι να μην γίνει θα ήταν εξαιρετικά μεγάλη απώλεια για την σειρά . Ο Λάιονελ εκτός απο το ότι είναι διαλυμένος άνθρωπος με βρώμικο παρελθόν έχει και πολλές χιουμοριστικες σκηνές με Ρις Κάρτερ και Σω τώρα πιά η ερμηνεία του είναι καταπληκτική και οι φαν τον λατρεύουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου