Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Person of Interest 3.03 Lady Killer- Περίληψη και promo photo

Η 3η σεζόν του Person of Interest ξεκίνησε δυναμικά !!!! Φιντς Ρις Σω Καρτερ Φασκο να δουλεύουν ως ομάδα , Η Ρουτ να είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Μηχανή η οποία προσπαθεί να της αλλάξει σκοπό και χαρακτήρα και ο Ελάιας ελεύθερος να προσπαθεί να ανακτήσει την κυριαρχία του !!!! Την ερχόμενη Τρίτη (Τετάρτη ξημερώματα για εμάς) ακολουθεί το 2ο επεισόδιο της σεζόν ονόματι Nothing to Hide (εδώ μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το επεισόδιο). Ας δούμε τώρα την περίληψη του 3ου επεισοδίου ονόματι Lady Killer (εδώ μπορείτε να βρείτε ένα σημαντικό στοιχείο για αυτό το επεισόδιο) και μία πρόμο φωτογραφία .
Ο Ρις και ο Φιντς ζητούν την βοήθεια της Κάρτερ της Σω και της Zoe Morgan για να προσελκύσουν έναν γυναικά του οποίου εμφανίστηκε ο αριθμός . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 9 Οκτωμβρίου (για εμάς πάντα) .
“Lady Killer”-Ο Ρις και ο Φιντς ζητούν την βοήθεια της Κάρτερ της Σω και της Zoe Morgan οι οποίες χρησιμοποιούν τα γυναικεία τους κόλπα για να "παγιδέψουν" έναν γυναικά-χαμελέοντα ο οποίος είναι είτε κυνηγός είτε το άμεσο θήραμα κάποιου !!!! Παράλληλα η Μηχανή  βοηθάει την Ρουτ να σχεδιάσει την απόδραση της απο το ψυχιατρικό άσυλο πριν την εντοπίσει ένας επικίνδυνος εχθρός !!!
Bonus : σε αυτό το επεισόδιο θα εμφανιστεί ο Hersh ο οποίος δουλεύει για την Κυβέρνηση άρα αυτός είναι ο επικίνδυνος εχθρός που προσπαθεί να βρεί την Ρουτ !!!!

Ας δούμε και την πρόμο φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην οποία βλέπουμε τους 'Αγγελους του Φιντς να είναι σε ένα κλάμπ περιμένοντας το θύμα τους ή γιορτάζοντας την επιτυχία τους  !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου