Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δυο sneak peek για την πρεμιέρα του Person of Interest Liberty !!!!!!!!


ΠΩΡΩΣΤΕ ΜΑΣ !!!! ΡΟΥΤ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΡΙΣ ΦΙΝΤΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩ !!!!! Και όλα αυτά 7 μέρες πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζον του Person of Interest με τίτλο Liberty !!!!
Το πρώτο βίντεο αρχίζει όπως ακριβώς τελείωσε η 2η σεζόν με την Ρουτ να ακούει στο τηλέφωνο την Μηχανή "Can...you...hear...me ??? Absolutely !!!! ". Αυτό θα είναι το ίντρο του επεισοδίου !!!! Bλέπουμε την Ρουτ να συζητάει με τον Ψυχίατρο της ο οποίος την αποκαλεί Robin (alias λογικά) . Στην συνέχεια της αναφέρει κάποια παράπονα που κάνουν οι άλλοι ασθενείς επειδή μιλάει δυνατά τα βράδια και αφού δεν έχει κάποιον ασθενή στο ίδιο δωμάτιο μαζι της και αφού έχουν απαγορευθεί τα κινητά ο Dr.Carmichael συμπεραίνει οτι μιλάει μόνη της εκείνη κοιτάζει έξω απο το παράθυρο νοσταλγώντας την ελευθερία της . Εκείνη του απαντάει οτι δεν θα καταλάβει αλλά του αναφέρει οτι είναι σε επικοινωνία με μία ισχυρότερη δύναμη (ΜΗΧΑΝΗ) που της λέει με μία φωνη (όχι πολλές όπως ακούγαμε πέρσι) να μείνει στο ψυχιατρείο για να λύσει κάποια θέματα μεθολογίας ... τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα ...Μετά ο γιατρός της μιλάει για όλες τις αποκαλύψεις που έγιναν για παρακολούθηση,καταγραφή συνομιλιών στο τηλεφώνο,e-mail κλπ και της λέει ότι είναι λογικό να αισθάνεται παρανοική . Στο τέλος την ρωτάει αν αισθάνεται οτι την παρακολουθούν και εκείνη του απαντάει,αφού έχει κοιτάξει με ένα χαμόγελο την κάμερα της Μηχανής που τους παρακολουθεί,"every now and then".....



Στο δεύτερο βιντεάκι ο Φιντς με τον Ρις και τον Μπέαρ περπατάνε στο λιμάνι και συζητούν για την Σω. Ο Ρις επισημαίνει οτι το ήξεραν οτι δεν είναι και ο ιδανικός συνεργάτης αφού τον πυροβόλησε την πρώτη φορά που τον είδε και ο Φιντς του απαντάει οτι μπορεί να είναι αποτελεσματική βοήθεια αλλα του είναι δύσκολο να δουλέψει με κάποια που αρνείται να έχει κινητό εκτός δουλειάς . Ο Ρις την υπερασπίζεται λέγοντας οτι το κάνει για να μην την εντοπίσουν αυτοί που την θέλουν νεκρή (Κυβέρνηση) και ο Φιντς του επισημαίνει οτι είναι οι ίδιοι που θέλουν να σκοτώσουν και αυτούς !!!! Η Μηχανή συνεχίζει να δίνει αριθμούς στην Κυβέρνηση όπως και στο δίδυμο μας. Ο νέος αριθμός ειναι ο Jack Salazar που υπηρετεί στο Αμερικάνικο Ναυτικό.Δεν κατετάγη εκεί με την θέληση του αλλά το έκανε για να αποφύγει την φυλακή αφού είχε ρίξει σε κώμα έναν άντρα σε ένα μπάρ. Ήρθε στην Νέα Υόρκη για την Fleet Week το θέμα είναι να τόν βρούν με όλους αυτούς τους ναύτες που τριγυρνούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου