Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μικρά σπόιλερ για το τι πρόκειται να συμβεί στην 3η σεζόν του Person of Interest

20 μέρες μόνο !!!! Αντε και δύο ώρες :Ρ  Τόσο έχει απομείνει μέχρι την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Person of Interest και το tvline μας έδωσε μερικά στοιχεία με την βοήθεια του παραγωγού μας Greg Plageman σχετικά με το τί πρόκειται να συμβεί ....
Ας θυμηθούμε πρώτα τι έγινε στο φινάλε όχι βέβαια πως έχουμε ξεχάσει αλλά επιβάλλεται !!! Ο Finch οδηγεί την Root και μαζί τον Reese με την Shaw στην Μηχανή η οποία βρίσκεται κρυμμένη σε πυρηνικές εγκαταστάσεις μόνο για να συνειδητοποιήσουν οτι η Μηχανή οργάνωσε την μετακίνηση της σε άγνωστη τοποθεσία . Η Κάρτερ  απέδρασε/κρύφτηκε (αφού γλίτωσε τον Ελάιας απο την εκτέλεση που του είχαν ετοιμάσει) αφού το H.R απείλησε την ζωή του γιού της.Καθώς τελείωσε το φινάλε ο Finch o Reese ο Έλεγχος ( Control ) και η Root δέχθηκαν μια κλήση απο την Μηχανή.Ωραία όλα αυτά τα ξέραμε πάμε σε κάτι που δεν ξέρουμε .
"Η τοποθεσία της Μηχανής δεν είναι πληροφορία εξαίρετης σημασίας" σχολιάζει ο Greg Plageman "αντίθετα πρέπει να ρωτήσετε τί σχεδιάζει ; τι είδους οργανισμός γίνεται ; Και αν επεκτείνεται πέρα απο τις παραμέτρους που ακόμα και ο Finch την είχε σχεδιάσει .... Το αφεντικό του Hersh της οποίας το πρόσωπο δεν έχουμε δει,η γυναίκα που έχει το κωδικό όνομα Control (btw είχε αναφερθεί και ως Pennsylvania six απο τους παραγωγούς),ενδιαφέρεται πολύ να μάθει το τι συνέβη στην Μηχανή και θεωρεί την Root βασικό παράγοντα που πιθανώς θα την βοηθήσει να την εντοπίσει !!!! Στη πλευρά των καλών τώρα η Shaw είναι ακόμα απογοητευμένη απο την προδοσία της Κυβέρνησης της και δεν δίνει την συνεργασία/συμμαχία της σε οποιονδήποτε αυτη την στιγμή αλλά θα μας βοηθήσει όταν κρίνει οτι έτσι πρέπει να κάνει (κοινώς όποτε γουστάρει το ξαναλέω) "
Επιπλέον σπόιλερ : ο Greg Plageman υπόσχεται φανταστικό υλικό για την εξαπατημένη Detective Carter που είναι εκεί έξω προσπαθώντας να βρεί την επόμενη της κίνηση. Καθώς το κάνει αυτό θα δούμε flashbacks που αποκαλύπτουν τι συνέβη στην προσωπική της ζωή στο παρελθόν (αναφέρεται στον άντρα της που ήταν στρατιωτικός και δεν ξέρουμε τι του συνέβη) και πως κατέληξε να είναι εκεί που βρισκεται τώρα !!!
Well now we have an inkling of what happens next (όπως θα έλεγε και ο Greer :P) το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή 20 μέρες 1 ώρα και 4 λεπτά μέχρι την ΕΠΙΚΗ πρεμιέρα !!!
stay tuned για νέες πληροφορίες για την αγαπημένη μας σειρά !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου