Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πληροφορίες και φωτογραφίες για τη συνέχεια της σεζόν

Φτάνουμε στο τέλος και για φέτος . Και ακόμα και αν η ανανέωση δεν είναι 100% βέβαιη υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συμβεί . Αλλά πριν μπούμε στη 5η σεζόν πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει η 4η . Ελάιας ή Ντόμινικ ; Μηχανή ή Σαμαρείτης ; Θα επιστρεψει η Σω ; (ναι όσο απίθανο και αν φαίνεται μετά απο όσα είπαν) . Ας δούμε τι ξέρουμε για τα επεισόδια που απομένουν !

4.18 SKIP  - O Ρις πρέπει να προστατέψει μία κυνηγό επικυρηγμένων (Katheryn Winnick) η οποία αρνείται να αφήσει τη πιθανή απειλή προς εκείνη να την αποτρέψει απο το ανελέητο κυνηγητό του στόχου της . Επίσης ο Φιντς προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο που ξεκίνησε στη Σανγκάι (επεισόδιο 6 Pretenders) . Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε και τη Χάρπερ Ρόουζ (4.16 blunt) που θα είναι και στο season finale και θα παίξει ρόλο στην έκβαση του πολέμου των συμμοριών . Βέβαια το highlight του επεισοδίου θα είναι το σχέδιο του Φιντς . Ελπίζω να είναι αυτό που θα ρίξει τον Σαμαρείτη !

4.19 Search and Destroy - Θα εμφανιστεί ξανά η Zoe Morgan , πράγμα περίεργο αφού η μάχη μεταξύ Μηχανής και Σαμαρείτη θα κλιμακώνεται . Οι εμφανίσεις της ήταν σε αυτοτελή επεισόδια . Go figure . Επίδης σε αυτο το επεισόδιο θα δούμε αρκετά την Brotherhood (meh) . Α και θα έχουμε αναμέτρηση Root - Martine για ακόμα μία φορά (δεν θα υπάρξει θανατος η Μαρτιν εμφανίζεται και στο 21 όπως ανέβασε μια φωτο της στο ίνσταγκραμ λέγοντας "Ετοιμάζομαι να κάνω άσχημα πράγματα στο Person of Interest" *ΨΟΦΑ*)
4.20 Terra Incognita - Για αυτό το επεισόδιο πέρα απο μια φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει τίποτα άλλο . Περίεργο . Υπάρχουν εικασίες ότι σε αυτό θα δούμε τη τοποθεσία μίας εκ των δύο μηχανων . 
4.21 Black Site - Control is back ! Σε αυτο το επεισόδιο η πολυαγαπημένη (ναι το είπα και αυτό) Camryn Manheim επιστρέφει (υπάρχουν και φωτογραφίες) όπως και ο πράκτορας Grice . Ο τίτλος Black Site παραπέμπει σε μυστικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την απόσπαση πληροφοριών (με βασανιστήρια προφανώς) και τη φυλάκιση κρατουμένων . Υπάρχουν θεωρίες ότι ο Ελεγχος καταφέρνει και απαγάγει τον Γκριρ και τον μετακίνει εκεί . Αλλά το ζουμί όλου του επεισόδιου είναι σε μία φωτογραφία που ανέβασε ενας ηθοποιός που θα κάνει γκεστ σε αυτό το επεισόδιο . Θα παίζει τον ασθενή σε ένα άσυλο . Ασθενής . Άσυλο . Σω ; Μήπως ο Σαμαρείτης με τον Γκριρ προσπαθούν να την κάνουν δικό τους asset και την χώνουν εκεί μέσα για να της κάνουν πλύση εγκεφάλου αφού την σπάσουν ; Οι σκηνοθέτες γύρισαν ένα βίντεο όπου ένας απο αυτούς είναι δεμένος σε ένα κρεβάτι και τον βασανίζουν "ψυχολογικά" ενώ είχαμε και ηλεκτροσόκ . Επίσης κυκλοφόρησε μια φωτογραφία απο την Body-double της Shaw πράγμα που σημαίνει ότι έστω για λίγο θα την δούμε (έστω την σωσία της) !!  Ο Φιντς με τη Ρουτ τι κάνουν στο ασθενοφόρο ; Μήπως σχεδιάζουν/εκτελούν την απόδραση της Σω ; Πληοροφορίες λένε ότι μετά απο μία συνομιλία τους είδαμε να θάβουν κάτι στο χιόνι (δεν είναι ΄βεβαιο-πάντως ο Φιντς κρατούσε ένα φτυάρι) . Σε μερικές φωτογραφίες εμφανίζονται να τρέχουν ... Τους κυνηγάει καποιος ; Μήπως ο Σαμαρείτης είναι κοντά τους ; Σύμφωνα με τη φαν που ήταν στα γυρίσματα , η Ρουτ εγκαταλείπει τον Φιντς σε κάποιο σημείο , εκείνος φαίνεται φοβισμένος και μιλάει με τον Ρις μέσα απο το earpiece που έχει . Εδώ σταματάνε οι πληροφορίες μας .
4.22 YHWH - Πέρα απο το βιντεάκι που κυκλοφόρησε όπου μαθαίνουμε το τέλος ανάμεσα στο πόλεμο μεταξύ Ελάιας και Ντόμινικ , έχουμε μερικές πληροφορίες για το 22 που αποτελεί το φινάλε της σεζόν . Dani Silva , Rose Harper , Floyd (η βλαμμένη που έχει ο Ντόμινικ μαζί του) & Grice θα επιστρέψουν για το φινάλε που σημαίνει οτι κατα πάσα πιθανότητα θα δούμε και τον Έλεγχο !!
Ελπίζω να μάθουμε και άλλες πληροφορίες πριν το φινάλε άλλωστε έχουμε τόσο καιρό ακόμα . Υπομονή Stay tuned και You are being watched !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου