Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.09 - The Devil you know - Επίσημη Περίληψη

Ο Ρις και ο Φιντς βρίσκονται στη μέση μιας μάχης εξουσίας σχετικά με το ποιός έχει τον έλεγχο στις συμμορίες της πόλης , όταν έρχεται ο αριθμός του Ελάιας . Αυτο θα συμβεί στο Person of Interest στις 26 Νοεμβρίου .
“The Devil You Know” – O Ρις και ο Φιντς βρίσκονται στη μέση μίας μάχης εξουσίας για τον έλεγχο των συμμοριών της πόλης όταν ο Ελάιας γίνεται στόχος απο τον Ντόμινικ (ισα ρε το βλαμμένο) , του φιλόδοξου (γελάμε τώρα) αρχηγού της Αδελφότητας . Παράλληλα η Σω και η Ρουτ διαφωνούν στο πως θα χειριστούν μία νέα απειλή απο τον Σαμαρείτη (βλέπε Μαρτιν εναντίον Σω) . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Enrico Colantoni (Elias) , John Nolan (Greer) , David Valcin (Scarface) , Cara Buono (Martine)  , Winston Duke (Dominic) και Jamie Hector (Link).
Μάλιστα . Ξεκινάει . Το να χτυπήσουν τον Ελάιας έστω και αν δεν καταφέρουν να τον σκοτώσουν θα είναι αφορμή για πόλεμο και αν αυτό γίνει στο 10 με τίτλο Cold War αντι να δούμε Team Machine vs Team Samaritan πραγματικά δεν θα μου αρέσει (εκτος και αν δώσουν πονο) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου