Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Person of Interest 4.03 Wingman & 4.04 Brotherhood Press Release

                                                                      Wingman
Ο Φάσκο γίνεται γυναικάς και στόχος όταν ο Φιντς του ζητάει να μείνει κοντά σε έναν επαγγελματία wingman που ήρθε ο αριθμός του . Αυτό θα γίνει στο Person of Interest στις 8 Οκτωμβρίου . “Wingman”Ο Φιντς στρατολογεί το Φάσκο να μείνει κοντά στο τελευταίο αριθμό , έναν επαγγελματία wingman αλλά το να μάθει πως να προσεγγίζει γυναίκες σύντομα γίνεται η τελευταία του ανησυχία . Παράλληλα ένω ο Ρις πρέπει να βρεί έναν τρόπο ώστε να πα΄ζει με σύμφωνα με τους κανόνες της νέας του δουλειάς η Μηχανή στέλνει τον Φιντς και τη Ρουτ σε έναν μυστήριο θέλημα (στο Ηong-Kong) . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι Enrico Colantoni (Elias) ,John Nolan (Greer), John Doman (Garrison) David Valcin (Scarface) .

                                                                   Brotherhood
Ο Ρις πρέπει να προστατέψει δύο νεαρά αδέρφια όταν η κάλυψη του ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συγκρούεται με τους τελευταίους αριθμούς της Μηχανής . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 15 Οκτωμβρίου .
“Brotherhood”Η κάλυψη του Ρις ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης γίνεται περίπλοκη όταν τα δύο νεαρά αδέρφια που προστατεύει γίνονται στόχοι για έρευνα σχετικά με συμμορίες . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Enrico Colantoni (Elias) και Jamie Hector (Link) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου