Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Person of Interest 4.01 Panopticon Preview & Sneak Peek

Φαίνεται σαν χθες που τελείωσα το φινάλε της τρίτης σεζόν με τίτλο Deux Ex Machina γνωρίζοντας ότι θα περάσουν 4 μήνες μέχρι να δώ νέο επεισόδιο του Person of Interest . Τώρα η πρεμιέρα σχεδόν έφτασε και έχουμε ένα preview (spoiler-free) για να σας ανοίξουμε την όρεξη !

Το επεισόδιο ξεκινάει σχεδόν δύο μήνες μετά τα γεγονότα του φινάλε . Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν νέες δουλείες , παρόλο που δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτές (ΣΩΩΩΩ) . Με τον Σαμαρείτη σε πλήρη λέιτουργία να επαγρυπνεί βλέποντας τα πάντα κάθε στιγμή , με την βιβλιοθήκη εγκαταλελημένη και την ομάδα στον αγώνα της επιβίωσης οι καταστάσεις σίγουρα έχουν αλλάξει ! Το επεισόδιο ισορροπεί θαυμάσια την δυσκολία μεταξύ της επιβίωσης της ομάδας και του σκοπού της , δηλαδή να βοηθάει κόσμο . Προφανώς , προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που τους παρέχει η Μηχανή βάζει την Ομάδα σε κίνδυνο , αλλά είναι πρόθυμοι να αφήσουν άσχημα πράγματα να συμβούν στην προσπάει τους να ζήσουν περισσότερο ; Υπάρχουν κάποιες ωραίες συζητήσεις σχετικά με αυτό το δίλημμα .

Σε άλλα νέα ο χαρακτήρας της Cara Buono με το όνομα Martine κάνει την πρώτη της εμφάνιση , δεν θα πω πολλά για τον πολύ σημαντικό της ρόλο αλλά με μία τόσο τολμηρή και μοχθηρή προσωπικότητα σίγουρα κάνει κάποια εντύπωση .
Το άρθρο είναι απο κάποιον που είδε το επεισόδιο (μπάσταρδος) εγώ απλά έκανα την μετάφραση για αυτό δεν σχολιάζω κάτι πάνω σε αυτά αν και ξέρω μερικά πράγματα σχετικά με την Martine . Δείτε και το sneak peek και κάντε ελάχιστη υπομονή για σε 5 μέρες επιστρέφει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου