Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πληροφορίες για τα πρώτα επεισόδια της 4η σεζόν του Person of Interest

Δεν θα αρχισω απο τώρα τα ΈΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙ με 66 μέρες περιθώριο μέχρι να αρχίσει η 4η σεζόν της αγαπήμενης μας σειράς (μη πεί κανείς όχι έφυγε απο το μπλόγκ δημοκρατικά) γιατί θα μου πείτε τι λες ρε μαλάκα . ΟΜΩΣ θα πώ Can you hear me Irrelevants ? γιατι σιγά σιγά βγαίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην επιφάνεια για τα αρχικά επεισόδια της σεζόν . Συγχωρέστε με για τη μαστούρα που βγάζει το κείμενο αλλά είναι σχεδόν 6 το πρωί και εγω ψάχνω νέα για την σειρά . ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ . Εντάξει μη λέμε μαλακίες έχω πωρωθεί και ψάχνω σαν τρελός μέχρι και σε ένα γαλλικό σάιτ έφτασα για να δώ τις πληροφορίες ενός που είχε πάει στα γυρισματα αλλά τα γαλλικά μου είναι πιο σκουριασμένα και απο το κουνγκ φου του Τσάκ (κάτι δικά μου) .
Στα δικά μας ξανά : ΠΑΡΑΝΟΙΑ ! Μόνο έτσι μπορώ να χαρατηρίσω τις πληρπφορίες που βρήκα σήμερα . Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα αντίστροφα . Τις φωτογραφίες με την Σω και την Ρουτ θα τις έχετε δει όλοι κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα λογικό είναι με τις δύο θεάρες μας ! Ρις και Φιντς όμως να παίζουν σκάκι στο πάρκο είδατε ; Φυσικά και όχι . Ναι λοιπόν στην αρχή (μάλλον) του πρώτου επεισοδίου θα δούμε μία σκηνή κατά την οποία ο Ρις συναντάει τον Φιντς στο πάρκο και ενώ και καλά παίζουν σκάκι ανταλλάσουν έναν φάκελο . Ο Φιντς ανοιγει το φάκελο τον διαβάζει τον κλείνει και τον πετάει πάνω στο τραπέζι νευριασμένος έπειτα σηκώνεται λέει μερικά πράγματα στο Ρις (ο ρουφιάνος μας δεν κατάφερε να ακούσει τι δυστυχώς αλλά επειδή δουλεύει στα γυρίσματα του είπε γειά ο Έμερσον οπότε την κατάρα μου να έχει και ας μην μας ξαναπεί ποτέ νέα) και φεύγοντας αφήνει τον Μπέαρ (α ναι κάνει come back επιτέλους) στον Ρις . Που πάει όταν φεύγει ; Σε ένα κολλέγιο στο Μπρούκλυν ! Μάθαμε την δουλειά του Φιντς στο περίπου και δεν μας προκαλεί καμία εκπληξη ή καθηγητής ή βιβλιοθηκάριος θα ήταν. Στο τέλος όμως του επεισοδίου τους βλέπουμε σοτ ίδιο πάρκο αυτη τη φορά στο παγκάκι να συζητάνε ήρεμοι με τον Ρις να δίνει το λουρί του Μπέαρ στον Φιντς και εκείνος να το παίρνει και να φεύγει . Επίσης είχαμε μία σκηνή στην οποία ο Τζον κοιτούσε την Μηχανή όπως έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν.
Τώρα που μιλάμε για τον Ρις έχω μερικά πολύ άσχημα νέα . Ο μοναδικός ο μεγαλύτερος Bad-ass της Αμερικάνικης τηλεόρασης για μένα , δεν ξέρω πως να σας το πώ αλλά ... έχει κάνει μπάκα . Και ομως ναι . Εμένα δεν με νοιάζει δεν έχει καμία διαφορά αλλά όσοι είναι της λεπτομέρειας τους ξίνισε αυτό και ξεκίνησε ένας μίνι πόλεμος στα φόρουμ του Person of Interest με τον διαχειριστή να απειλεί να κλείσει τo thread εαν δεν σταματήσουν . Είπαμε και την μαλακία μας (άλλη μία έστω σε αυτή την ανάρτηση) πάμε παρακάτω .
Γκρεγκ Πλέγκμαν : Η σειρά θα συνεχιστεί 6 εβδομάδες αφού έγιναν όλα αυτά με την Ντέσιμα και το Σαμαρείτη και η Cara Buono θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και δεν δουλεύει για την Ντέσιμα ! Αρχικά να πω οτι περίμενα μεγαλύτερο time jump , 6 εβδομάδες μου φαίνεται λίγο θα προτιμούσα να ήταν 2-3 μήνες όπου είχαν αφομοιωθεί πλήρως ως μέλη του κοινωνικού συνόλου και είχαν αναπτύξει κάποιες ψευδείς σχέσεις για να ξεγελάσουν τον Σαμαρείτη . Αυτό δεν με ενοχλεί οπότε προχωράω . Cara Buono : χαρακτήρας (καλός μάλλον) που έχει τα προσόντα να ηγηθεί του νέου κόσμου που δημιουργείται αλλά και είναι femme fatale . Μάλιστα . Μου ακούγεται σαν μία νέα Zoe Morgan για κάποιο λόγο αλλά με μεγαλύτερη γνώση για την Μηχανή(-ες) λογικά θα ξέρει για αυτές για να είναι στο παιχνίδι για να ηγείται . Ελπίζω να γίνει σύμμαχος τη Ομάδας της Μηχανής στο πόλεμο εναντίον του Σαμαρείτη και της Ντέσιμα .

Τέλος έχουμε τον τίτλο του 4.02 που θα ονομάζεται "Nautilus" δηλαδή ναυτίλος . Τι σημαίνει αυτό με τα δεδομένα του Person of Interest ; Ο Ναυτίλος είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε δύο οντότητες να επικοινωνούν με ασφάλεια μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μόντεμ ή TCP/IP (εγω ξέρω την IP adress αν μετράει καλώς αν όχι σόρρυ) . Πήρε το όνομα του απο το Ναυτίλο του Ιουλίου Βερν στο 20.000 λεύγες κάτω απο την θάλασσα με βάση την ικανότητα του να ξεγελάει να προσπερνάει ένα τσιπ που έχει κατασκευαστεί απο την ΝSA για να ελέγχει τις συνομιλίες όπως το υποβρύχιο στο έργο του Βερν ξεγελούσε τα πλοία πηγαίνοντας απο κάτω τους . Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτο το πρόγραμμα ήταν απο τα πρώτα που δημιουργήθηκαν και τερματίστηκε μόλις δύο μήνες πρίν . Οπότε αυτός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνούν οι ήρωες μας . Τουλάχιστον έτσι φαίνεται . Έχουν ένα Πανοπτικό κάπως πρέπει να ξεπεράσουν την τρομοκρατία του και να ανατρέψουν την εξουσία του ! Stay tuned γιατί οι ειδήσεις για τη σειρά μας μόλις τώρα ξεκινούν .
(δεν κολλάει αυτή η φωτογραφία αλλά μόνο και μόνο επειδη θα την ανεβάσει ο άλλος φβ την βάζω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου