Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικές ειδήσεις για την συνέχεια της 3ης σεζόν του Person of Interest

Με μόλις 6 επεισόδια να απομένουν για το τέλος της σεζόν (δεν κατάλαβα καν πότε πέρασαν τόσοι μήνες) ας δούμε μερικά νέα για το μπορεί να συμβεί μέχρι το πρότελευταιο επεισόδιο της 3ης (και καλύτερης) σεζόν του Person of Interest .
Ας δούμε τι πληροφορίες ξέρουμε για κάθε επεισόδιο μέχρι το τέλος της σεζόν :
3.17 -/- ή Root's path : Το επεισόδιο με το στοιχειωμένο όνομα . Εχει αλλάξει ήδη δυο φορές και μπορεί και τρίτη έτσι όπως το πάνε . Αρχικά το επεισόδιο είχε τον τίτλο Entanglement που σημαίνει μπέρδεμα . Ο τίτλος που έχει τωρα -/- δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αλλά το επεισόδιο αναφέρεται σε πρόμο ή αναρτήσεις ως Root's path και πολλοί θεωρούν ότι σε αυτό το επεισόδιο η Ρουτ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και αυτό θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και οπως αναφέρεται ξεκάθαρα στην επίσημη περίληψη θα δούμε να ξεσπάει μία κόντρα μεταξύ του Φιντς και της Ρουτ όταν στέλνονται και οι δύο πίσω απο τον ίδιο αριθμό . Στο επεισόδιο θα εμφανιστεί και ο Γκριρ οπότε περιμένουμε να γίνει ένας χαμός .
3.18 Allegiance : Για αυτό το επεισόδιο υπάρχει η εξής περίληψη "Ο Φιντς και ο Ρις πρέπει να ερευνήσουν στα ζοφερά νερά της διεθνής πολιτικής όταν του δίνετε ο αριθμός ενός πρώην συνεργάτη της κυβέρνησης ο οποίος παρακολουθεί έναν διπλωμάτη των Ηνωμένων Εθνών.Επίσης κάποιος εχθρός θα προσπαθήσει να αποκτήσει το πάνω χέρι στη Ρουτ" Στο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο Γκριρ (πάλι χαμός θα γίνει)ο οποίος είναι ο εχθρός που θα κινηθεί εναντίον της Ρουτ . Good luck with that
3.19 Most Likely To : Εκτός απο μερικές φωτογραφίες δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι άλλο αλλά υπάρχει έντονη φημολογία ότι είτε αυτό το επεισόδιο είτε το 3.21 με τίτλο Beta θα περιέχει παρα πολλά Flashbacks . Α και σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Σω να γελάει . Μείνατε μαλάκες ; Που να την δείτε να χορεύει κιόλας με τον Nestor Carbonel . Brace youselfes Losties παρολίγο να έχουμε Lost reunion αλλά τελικά δεν θα δούμε σκηνή Μπεν-Ριτσαρντ . Όμως ας δούμε τι ρόλο θα έχει ο Nestor . Σύμφωνα με πληοροφορίες θα υποδυθεί τον Matthew Reed έναν σκληρό αλλά χαρισματικό κατήγορο ο οποίος καταδιώκεται απο ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος του . Θα έχει μία στενή σχέση με την Σω . Πληροφορίες κάνουν λόγο οτι θα πέσει και φιλί (δενσεχαλασε Ριτσαρντ).
3.20 Death Benefit :Για αυτό το επεισόδιο έχουμε μόνο μία διαθέσιμη πληροφορία ο Tracy Howe θα υποδυθεί τον Duran.
3.21 Beta : Εδώ ένα όνομα θα αναφέρω Γκρεις Χεντριξ . Επιστρέφει αλλά μόνο και μόνο για να φύγει . Σε φωτογραφίες και μαρτυρίες φαίνεται ότι ο Φάσκo βγαίνει απο το αυτοκίνητο του και ανοιγει την πόρτα για την Γκρεις και ακολουθεί ο Ρις της μιλάει και της δίνει ένα φάκελο πιθανότατα με χρήματα ή ψεύτικα εγγραφα ταυτότητα κλπ και φεύγει ενώ ο Φασκο μπαίνει στο σπίτι της Γκρεις . Στα γυρίσματα υπήρχε και η Sarah Shahi αλλά παραμένει άγνωστο αν ήταν εκεί για να γυρίσει σκηνή της ή απλα για να παρακολουθεί . Αργότερα η Γκρεις βγαίνει έξω και ένας άντρας βάζει δύο βαλίτσες της σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν . Ακολουθεί μία σκηνή μάχης του Ρις με δύο άντρες . Τέλος υπάρχει μία σκηνή σε ένα νεκροταφείο στο οποίο δεν μάθαμε τι θα γίνει αλλά αναφέρεται ότι εκεί θα είναι η Ρουτ . Πιθανό σενάριο είναι οτι κάποιος (Ντέσιμα) απειλεί την ζωή της Γκρέις λόγω της σύνδεσης της με τον Χαρολντ . Πως έμαθαν για εκείνη ; Όπως φαντάζομαι έμαθε και η Ρουτ ή μπορεί ο Σαμαρείτης να έχει ενεργοποιηθεί και να τους είναι εύκολο να στοχοποιούν άτομα . Άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει συνάντηση του Χάρολντ με την Γκρέις αλλά το εύχομαι .
3.22 A house divided : Μάλιστα . Απο που να το πιάσουμε εδώ ; Η φράση σημαίνει ενα διαιρεμένο σπίτι . Χρησιμοποιήθηκε απο τον Αβραάμ Λίνκον για να περιγράψει την κατάσταση ανάμεσα στο Βορρά και το Νότο ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν ελευθερία για όλους και σε αυτούς που ήταν υπερ της δουλείας . Και εδώ ξεκινάνε τα σενάρια συνομωσίας . Διαιρεμένο σπίτι ; Κάποια κόντρα στο στρατόπεδο της Ομάδας της Μηχανής μήπως ; Πάλι θα δούμε να κοντράρονται ο Φιντς με την Ρουτ ή μήπως με την Σω ; Σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφορεί πού τελευταία (αν και εγω δεν το πιστεύω) η Σω είναι διπλός πράκτορας και δουλεύει ακόμα για τον Έλεγχο . Απίθανο σενάριο για εμένα το ξαναλέω . Για μένα παίζουν δύο σενάρια είτε έχει ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ Machine και Samaritan (divided house με το house να είναι η Αμερική) είτε είναι αναφορά για κάτι που θα περιέχει την Vigilance έχουν ένα θέμα με την επανάσταση αυτοί .
Απ'οσα ξέρουμε μέχρι το season finale θα επικρατήσει όπως θα έλεγε και ο Νόλαν κλιμάκωση . Πολλοί εχθροί (Decima-Samaritan ,Vigilance,Control) μία Ομάδα και η Μηχανή . Αυτό θα πεί πόλεμος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου