Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένες σκηνές με υπέροχη μουσική απο το Person of Interest

Μιάς και τελειώνει το 2013 (τι είπα τώρα ο άνθρωπος :Ρ) είπα να κάνω ένα χαλαρό θεματάκι για το Person of Interest αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστο . Άρα σήμερα θα βάλω όλα τα βιντεάκια που έχουν υπέροχη μουσική (ακόμα και αν είναι fanmade) ως το τελευταίο θέμα του Person of Interest για το 2013 .
10.  Κανένα σχόλιο τέλεια μουσική γαμάτη σκηνή Τραγούδι David Bowie - I am afraid of Americans (1.22 No deed good)


9. Ο Ελάιας οδηγείται στην φυλακή αλλά η βεντέτα με τον δολοφόνο (ο πατέρας του) της μητέρας του δεν έχει τελειώσει και έτσι .... Τραγούδι Nina Simeone Ne me quitte pas (1.19 Flesh and Blood)


8. Η πρώτη αποτυχία του διδύμου μας . Η μεγάλη νίκη του Ελάιας . Ολα αυτά συνοδεύονται απο μία υπέροχη μουσική και άλλη μία επική σκηνή έχει μόλις γεννηθεί Τραγούδι Nina Simeone - Sinnerman(1.07 Witness)


7. Kαρα Στάντον Μάρκ Σνόου στιγμές μαύρου χιούμορ και απειλών . Τζον Ρις - Χάρολντ Φιντς στιγμές φιλίας και ενδιαφέροντος Τραγουδι : Black Keys - She is long gone (2.03 Masquerade)


6. Ο Χάρολντ θυμάται τις στιγμές που είχε με την Γκρεις το πρώτο τους φιλί ... Θλίψη για τον τιτανομέγιστο Φιντς που κάποτε ήταν ευτυχισμένος . Τραγούδι : Moby - One of these mornings (2.08 Till Death)


5. O Reese λέει αντίο στον Φιντς και συλλαμβάνεται αλλά μια ανατροπή κρατάει την ελπίδα οτι μπορεί να την γλυτώσει ζωντανή Τραγούδι : Rolling Stones - Gimme Shelter (2.10 Shadow Box)


4.  Η Σω μας παρουσιάζεται στην σειρά αν και κοντέψαμε να την χάσουμε . Πάλι καλα που ο Ρις και ο Φιντς είχαν άλλα σχέδια Τραγούδι : The Kills - Future Starts Slow (2.16 Relevance)


3. John Reese Bad-ass Τραγουδι : Fort Minor - Remeber the Name


2. Ο Ρις προδίδεται απο την Κάρτερ και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο Τραγούδι : Unkle - When Things Explode(1.10 Number Crunch)


                             1. Τραγούδι : Johny Cash God's gonna cut you down


                                  0. Payback Time Τραγούδι : Johny Cash - Hurt (3.10 Devil's Share)


Καλή Χρονιά σε όλους !!! Με υγεία και ευτυχία . Χαρείτε τα άτομα που αγαπάτε :-)

Και μην ξεχνάτε
The Numbers Never Stop Coming The Machine Never Stops Working (Version 2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου