Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.10 - The Devil's Share - Press Release & Promotional Photos

(Λόγω του ότι σε αυτό το επεισόδιο ο Reese μπαίνει σε Full bad-ass mode είπα να βάλω κάτι αντίστοιχο ώς πρώτη φωτό στην ανάρτηση)
Πείτε μου πόσο μα πόσο έχετε πωρωθεί . Σίγουρα θα είναι πάρα μα πάρα πολύ για αυτό χωρίς να χάνουμε χρόνο πάμε να δούμε τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο The Devil's Share.

Η Κάρτερ δολοφονήθηκε απο τον Σίμμονς (κακό πσόφο να έχει ο αλήτης που να τον φάει ο Μπεαρ ζωντανό αφου τον έχουν βασανίσει Σω και Ρουτ) , το H.R είναι παρελθόν ο Κουίν είναι στα χέρια του F.B.I και ο Ρις είναι εκτός ελέγχου !!
Η Ομάδα της Μηχανής τελειώνει τον πόλεμο με την εγκληματική οργάνωση H.R αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 27 Νοεμβρίου .

“The Devil’s Share” –Καθώς η Ομάδα της Μηχανής αναζητά δικαιωσύνη για την δολοφονία της Κάρτερ , ο Φιντς συνειδητοποιεί ότι ένα απο τα μέλη της Ομάδας του ίσως πάει ένα βήμα παραπάνω ώστε να τελειώσει τον πόλεμο με το H.R . Επίσης η Μηχανή δίνει τον αριθμό του αστυφύλακα Πάτρικ Σιμμονς ενός απο τους βασικούς "παίκτες" της Οργάνωσης ,στο δραματικό επίλογο αυτών των τριών επεισοδίων του Person of Interest που άλλαξαν τα δεδομένα . Θα πάει η Ομάδα της Μηχανής απο ήρωες σε εγληματίες για να βρούν δικαιοσύνη ;;
(Flashback του Φιντς όταν ήταν στην αναπηρική καρέκλα : θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ίσως δουμε πως λειτουργούσε πριν τον Ρις κάπως μπορεί να συσχετισθεί με την αναφορά της Ρουτ ότι είχε και άλλους πριν τον Τζον)

Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι : Jim Caviezel (Reese) Michael Emerson (Finch)Taraji P. Henson (Carter) Kevin Chapman (Detective Fusco) Sarah Shahi (Shaw) Amy Acker (Root) Robert John Burke (Officer Patrick Simmons) Clarke Peters (Alonzo Quinn) Enrico Colantoni (Carl Elias) David Valcin (Scarface) Laz Alonso (Paul Carter) Kwoade Cross (Taylor Carter)
Η Κάρτερ λογικά θα εμφανιστεί μέσω flashback . Υπάρχει η είδηση ότι θα την βλέπουμε μερικές φορές μεσω flashback και στο μέλλον δεν θα την χάσουμε τελείως !! Στο παιχνίδι τώρα και ο Ελάιας έρχεται σαν κοράκι να αρπάξει ότι μπορεί μετά τον χαμό που έγινε και το γεγονός ότι Ρώσικη Μαφία και H.R είναι εκτός παιχνιδιού . Ετοιμαστείτε γιατί το επεισόδιο που έρχεται προβλέπεται να αλλάξει για πάντα το Person of Interest !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου