Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.08 - Endgame - Επίσημη Περίληψη και prmotional photos

Με μισή καρδιά κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί ξέρω ότι μπορεί στο τέλος αυτού του arc να έχουμε χάσει έναν Ήρωα . Η 3ή σεζόν του Person of Interest είναι σε άλλο επίπεδο . 7 επεισόδια φωτιά και το στόρυ του H.R έχει φτάσει στο σημείο που όλοι περιμέναμε . Η Κάρτερ ξέρει ποιός είναι ο αρχηγός της Oργάνωσης και υπεύθυνος για την δολοφονία του άντρα που αγαπούσε . Η Κάρτερ είναι πιό bad-ass απο ποτέ αλλά είναι ταυτόχρονα και μία ωρολογιακή βόμβα που όταν εκραγεί θα στείλει το H.R και τους Ρώσους στο Διάολο και θα είναι ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή . Ας δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το 3.08 του Person of Interest με τίτλο Endgame .

Ο πόλεμος με την εγκληματική Οργάνωση H.R φτάνει στο αποκορύφωμα του καθώς η Μηχανή βγάζει με την μία 38 (!!!!!!!!!) αριθμούς . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest που θα προβληθεί στις 13 Νοεμβρίου .

“Endgame”Ο πόλεμος ανάμεσα στην Ομάδα της Μηχανής και το H.R φτάνει σε κρίσιμο σημείο όταν ο Φιντς λαμβάνει 38 αριθμούς απο την Μηχανή την ίδια στιγμή . Ανακαλύπτει ότι οι αριθμοί συνδέονται με έναν άγνωστο "παίκτη" που υποκινεί έναν ολοκληρωτικό πόλεμο ανάμεσα στην εγκληματική οργάνωση H.R και την Ρώσικη μαφία . Παράλληλα ένα παράθυρο για το παρελθόν της Κάρτερ διαφαίνεται μέσα απο flashbacks με τον πατέρα του γιού της .

Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν εκτός απο τους βασικούς μας πρωταγωνιστές και οι : Robert John Burke (Officer Patrick Simmons) Enrico Colantoni (Carl Elias) Clarke Peters (Alonzo Quinn) Morgan Spector (Peter Yogorov) David Valcin (Scarface) .
Ο Laz Alonso θα κάνει τον Paul Carter τον εξαφανισμένο σύζυγο της Κάρτερ .

Τι να πρωτοσχολιάσω ; Τους 38 αριθμούς ; Τον πόλεμο των πρώην συμμάχων που τώρα είναι εχθροι ; Ποιός είναι αυτός που υποκινεί τον πόλεμο ; Μήπως ο Elias κάνει επιτέλους την κίνηση του ; Έμεινε τόσο καιρό κρυμμένος στις σκιές χωρίς να προκαλεί οργανώνοντας ένα καλό σχέδιο για να ρίξει δυο αντιπάλους με μία κίνηση ;

Όλα αυτά είναι υποθέσεις . Bάσιμες φαινομενικά αλλά υποθέσεις . Οι 38 αριθμοί θα είναι θέμα αλλά όπως είχε συμβεί στο 1.19 Flesh and Blood όταν ο Elias είχε κάνει πάλι μία μεγάλη κίνηση ο Ρις είχε προτείνει στον Φιντς "we could let the trash take out the trash" μπορούμε να αφήσουμε το σκουπίδι να εξαφανίσει τα σκουπίδια αλλά κάτι που δεν είχε σκεφτεί τότε ο Ρις είναι όπως του είπε και ο Φιντς τις απώλειες αθώων ανθρώπων που θα βρεθούν άθελα τους στην μέση των πυρών αυτής της μάχης .



Ο Ρις ώς μυστικός αστυνομικός για μία ακόμα φορά !!!!

Η Κάρτερ με τον σύζυγο της (;;;) Η πρώτη εικόνα είναι απο flashback γιατί εκεί την βλέπουμε ώς Ντετεκτίβ ενώ στην δεύτερη ώς απλή αστυνόμο .
Fusco + Carter =N.YP.D . Friends and Team Machine Members

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου