Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest φωτογραφίες απο τα γυρίσματα !!!

Πφφφ νιώθω σκουριασμένος καιρό είχα να κάνω ανάρτηση με φωτογραφίες και γενικότερα ανάρτηση φαντάζομαι σας έλειψα :Ρ Εντάξει μην με κολακεύετε ας πάμε στα δικά μας τώρα .Μία ημέρα και έντεκα ώρες έμειναν μέχρι το 5ο επεισόδιο της 3ης (υπέροχης μέχρι τώρα) σεζόν του Person of Interest με τίτλο Razgovor (δηλαδή στα σέρβικα συνομιλία συνέντευξη) . Ας δούμε μερικές φωτό που μας δίνουν μερικά στοιχεία για το τί πρόκειται να συμβεί στα μελλοντικά επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς .

Οι επόμενες δύο φωτογραφίες είναι απο εξερεύνηση που έκαναν για το που θα γίνουν μερικά γυρίσματα Η δεύτερη φωτογραφία είναι μάλιστα ο χώρος που θα γίνει μία μάχη.Ποιοί θα παλέψουν άραγε ;
H.R is in the House !!!!
Τι έγινε παιδιά του H.R ωρα για μάχη ;;; Σαν πολύ εμφανίζεστε πάτε γυρεύοντας να σας σαπίσει η Σω με την Κάρτερ και τον Φάσκο (εντάξει ο Ρις τα έκανε όλα δυο σεζόν τώρα ας πάρει ρεπό) .

Ας δούμε τώρα κάποιες λίγο πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες
Το άβαταρ της Amy Acker στο Twitter : ανέβασα την φωτό για να δείτε πόσο θεάρα είναι !!!

Είπε κάποιος περισσότερο Χάρολντ Φιντς ;;;
Απολαύστε τον έναν και μοναδικό τον άνθρωπο που πούλησε τον κόσμο !!!!

Εντάξει ξεχειλίζει σοβαρότητα κύρος δύναμη αποφασιστικότητα !!!
Harold Finch ~~~> The Man Behind The Curtain

Nα τα τα καλά !!! Φιντς και Ρουτ στη Βιβλιοθήκη .
Η φωτογραφία μπορεί να τραβήχτηκε για να πρωθηθεί ένα επεισόδιο αλλά το γεγονός ότι είναι στη Βιβλιοθήκη το αρχηγείο της Ομάδας της Μηχανής λέει πολλά !!!

Και τώρα το αποκορύφωμα !!!! Harold Finch,Root,Shaw & Lionel Fusco !!!!
Που πάει όλο αυτό το τρελό παρεάκι ;;; Μήπως η Ρουτ είναι πια μέλος της Ομάδας μας ;;; Ή μήπως την έπιασαν και θα την ξανακλείσουν στο ψυχιατρείο (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ !!!)
Όλα συνηγορούν ότι η ευνοούμενη της Μηχανής είναι κατα κάποιο τρόπο εξωτερικός συνεργάτης της Ομάδας του Φιντς αλλά τι μπορεί να προσφέρει εκείνη στην Ομάδα ; Γιατι η Μηχανή να θέλει να είναι μαζι τους ; Ποιος είναι ο εχθρός που προσπαθούν να πολεμήσουν όλοι μαζι ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου