Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Season 3 - Paleyfest EPK [VIDEO]


Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές απο το αποψινό επεισόδιο και σχόλια του παραγωγου μας Jonah Nolan αλλά και του κάστ για την 3η σεζόν του Person of Interest και για το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια της σεζόν.
Ξεχωρίζουν μερικές σκηνές-σχόλια που θα ήθελα να σχολιάσω.
1)Το βίντεο ξεκινάει με τον Harold Finch να μιλάει στο τηλέφωνο με τον John Reese λέγοντας του έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα . Σε τι αναφέρεται ;;; Μήπως η Ρουτ θα αποδράσει απο το ψυχιατρείο ;;; Ή μήπως κάποιο μέλος της ομάδας μας κινδυνεύει ;;; Λογικά στο αποψινό επεισόδιο θα μας λυθεί αυτή η απορία .
2)Η Ρούτ λέει στον γιατρό της ότι ήρθε η ώρα να φύγει απο το ίδρυμα.Όταν ο γιατρός της την ρωτάει γιατί η Μηχανή ήθελε να την φυλακίσει η Ρουτ απαντάει με ένα μυστηριώδες επειδή έχει ένα σχέδιο.... Επίσης την βλέπουμε να διστάζει να αγγίξει έναν υπολογιστή γιατί άραγε ;;; Όπως λέει και η ίδια η Amy Acker "η Ρουτ βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μηχανή και ξέρει βασικά τα πάντα άρα ειναι θεωρητικά ασταμάτητη" !!!!
3) Η Sarah Shahi χαρακτηρίζει την Σω ώς καρχαρία που περιτριγυρίζει τον Ρις και τον Φιντς χωρίς να έχει αποφασίσει αν θα μείνει μαζί τους αλλά σίγουρα θέλει να βοηθήσει χωρίς να δεθεί.Το μότο της είναι shoot to kill για όλες τις περιστάσεις :Ρ Ο Ρις την θεωρεί έξυπνη και όμορφη με μερικά θέματα εμπιστοσύνης.Μία ερώτηση που έχουμε όλοι είναι αν θα έχουμε κάποια ρομαντική σκηνή ανάμεσα σε Ρις και Σω ταιριάζουν να λέμε και την αλήθεια !!!!
4) Ο Νόλαν ανέφερε ότι είναι πάρα πολυ΄ενθουσιασμένος για την 3η σεζον του Person of Interest γιατί έχουν ένα μεγάλο σκοτεινό τρελό σχέδιο !!!! Τι να εννοεί άραγε ;;; Είναι τυχαίο ότι είδαμε σκηνή της Ρουτ όταν το έλεγε ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου