Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.05 - Razgovor - Επίσημη Περίληψη και Πρόμο

Εντάξει το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδαε it's gonna be Legen .... wait for it .... Dary Legendary !!!! Kάτι το sneak-peek με την Κάρτερ που κυκλοφόρησε κάτι το ξεκαρδιστικό πρόμο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ΕΠΙΚΟ επεισόδιο !!! Ας δούμε όμως τι θέμα έχει το επόμενο επεισόδιο .

"Η Σω συναντάει μία ισάξια της στο πρόσωπο ενός δεκάχρονου κοριτσού του οποίου το ταλέντο για παρακολούθηση είναι ίσως ο λόγος που ήρθε ο αριθμός της" αυτά θα συμβούν στο Person of Interest που θα προβληθεί στις 23 Οκτωμβρίου.


"Razgovor" - Όταν η Σω έχει αποστολή να μείνει κοντά σε ένα δεκάχρονο κορίτσι το οποίο έχει αναγνωριστεί απο την Μηχανή εκείνη απρόθυμα αναπτύσσει σεβασμό για τις ικανότητες του νεαρού κοριτσιού στην παρακολούθηση και και συνειδητοποιεί ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ήρθε ο αριθμός της . Παράλληλα η αποστολή της Κάρτερ να φέρει το H.R ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται σε ρίσκο .
Επίσης σε αυτό το επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Robert John Burke (Officer Patrick Simmons) ,  Al Sapienza (Det. Raymond Terney) , Morgan Spector (Peter Yogorov) , Brian Wiles (Mike Laskey) . Μήπως το H.R σχεδιάζει κάτι που έχει ως στόχο να βγάλει απο την μέση την Κάρτερ ;;;
Αρχικά ο τίτλος του επεισοδίου ήταν PA37BOP που φαίνεται να είναι μία τροποποίηση της Κυριλλικής προφοράς του Razgovor που στα σερβικα-κροατικα σημαίνει συζήτηση ομιλία ή συνέντευξη για δουλειά.
Απολαύστε και το ξεκαρδιστικό πρόμο που ακολουθεί με τον Ρις να ρίχνει ατακάρα Shaw just got made by a ten year old !!! Αλλά θα υπάρξει κίνδυνος στο επεισόδιο όπως και ένταση (εδώ) !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου