Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Νέες πληροφορίες για την 3η σεζόν

Με την 3η σεζόν του Person of Interest να πλησιάζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των φάν αυξάνεται και πληροφορίες εξακολουθούν να γίνονται γνωστές.Έτσι σε ερώτηση κάποιου φάν στο tvguide για το εάν ο Ρις με τον Φιντς θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί τώρα που η Μηχανή έχει ξεφύγει απο τον έλεγχο τους δώθηκε η εξής απάντηση ...
 "Ναι η Μηχανή έχει αυτοέλεγχο πια αλλά έχει ακόμα κάτι σαν οικογενειακή υποχρέωση στον Φιντς.Τιμάει ακόμα τους όρους της σχέσης επειδή ο Φιντς την δημιούργησε αλλα δεν ειναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις πια. Η Μηχανή είναι ένας ανεπτυγμένος οργανισμός που εξελίσσεται πιθανότατα πέρα απο τα όρια που εκείνος μπορεί να κατανοήσει.Πολλοί άνθρωποι είχαν σχέδια για την Μηχανή τα τελευταία δύο χρόνια.Σε αυτή την σεζόν όμως η ερώτηση είναι : Ποια ειναι τα σχεδια της Μηχανης για εμας ;;; ".
Επίσης μάθαμε τον τίτλο του 4ου επεισοδίου της 3ης σεζον το οποίο θα λεγεται "Reasonable Doubt" και θα παρουσιάσει την Vanessa μια πρώην ενάγουσα η οποία είναι έξυπνη και δραστήρια.Aκόμα άλλαξε ο τιτλος του 5ου επεισοδίου απο "PA37ABOP" σε "Razgovor" που στα Ρώσικα σημαίνει συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου