Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Person of Interest - B.S.O.D - Περίληψη και φωτογραφίες

21 μέρες 2 ώρες και 42 λεπτά μένουν μέχρι την πρεμιέρα του Person of Interest . Έμεναν βασικά οταν διάβασα την επίσημη περίληψη . Τίποτα που δεν περιμέναμε αλλά μόνο και μόνο η ανακοίνωση της περίληψης με ενθουσίασε . Μου είχε λείψει να γράφω για το Person of Interest όμως τώρα πια μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα (έγραψα κιμά γιατι σκέφτομαι το παστίτσιο που θα φάω αύριο  μη δίνετε σημασία) .  Λοιπόν ώρα για περίληψη , shall we ?



“B.S.O.D.” –  O Ρις και ο Φιντς επιχειρούν να σώσουν τον πηγαίο κώδικα της Μηχανής πριν χειροτερέψει ανεπανόρθωτα . Επίσης η Ρουτ παλεύει για τη ζωή της ενάντια σε μια σφοδρ'η επίθεση από πράκτορες του Σαμαρείτη και ο Φάσκο είναι αντιμέτωπος με δύσκολες ερωτήσεις λόγω του θανάτου του Ντομινικ και του Ελάιας . Αυτα θα γίνουν στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Person of Interest στις 3 Μαίου (για εμας 4) .

Γκεστ στο επεισόδιο θα κάνουν οι : Brett Cullen (Nathan Ingram) Carrie Preston (Grace Hendricks)
Robert Manning, Jr. (Zachary) Ned Eisenberg (Det. Soriano). Δηλαδή ο καλύτερος φίλος του Φιντς , η μνηστή του Φιντς και αυτο το κτηνος που απήγαγε τη μνηστή του Φιντς *awkward* . A και ο μπάτσος που ανέκρινε τον Φάσκο στο 2.20 (In extremis) και μας είχε σπάσει τα νεύρα .

Εντύπωση μου κάνει που χωρίστηκε η Ομάδα της Μηχανής . Ίσως η Ρουτ όντως γίνεται μάρτυρας για τη Μηχανή , παρασέρνει τους πράκτορες του Σαμαρείτη μακριά για να γλυτώσουν οι Φιντς και Ρις . Είναι παραπλανητικό αυτό με το θάνατο του Ελάιας μη ψαρώνετε .  Οπότε χαζέψτε τις φωτογραφίες , δείτε μερικά επεισόδια απο 3η και 4η σεζόν και τα ξαναλέμε στο τρέιλερ πια .

Υ.Γ Φιντς γκοου φις !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου