Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πέθανε τελικά η Σω ;

Στο 11ο επεισόδιο του Person of Interest Με τίτλο If Then Else είδαμε τη Σω να πέφτει μετά απο ένα επικό φιλί με τη Ρουτ . Όμως το πρόμο για το επόμενο επεισόδιο μας έδειξε ότι μπορεί να είναι ζωναντή . Στη συνέντευξη της που κυκλοφόρησε μετά το τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε την αλήθεια ... (έρχονται σπόιλερ αν δεν θέλετε να ξέρετε μη το διαβάσετε - ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ)

Η Σάρα Σαχι είναι έγκυος , κυοφορεί δίδυμα ! Η φήμη υπήρχε εδώ και καιρό ότο είναι έγκυος και θα αναγκαστεί να φύγει αλλά τώρα γίνεται πραγματικότητα .

Πως θα περιέγραφες το συναίσθημα σου έδω τώρα που αποχωρείς απο τη σειρά για έναν τοσο ευτυχή λόγο (εγκυμοσύνη) ;
Δεν το πιστεύω αλλά ήδη γίνομαι συναισθηματική . Θα πω αυτό και θα συνεχίσω να το επαναλαμβάνω στον εαυτό μου : Ένα απο τα πράγματα που θυμάμαι να λένε ο Τζόνα και ο Γκρεγκ σχετικά με την αποχώρηση της Κάρτερ απο τη σειρά είναι ότι η ιστορία κάθε χαρακτήρα έχει αρχή , μέση και τέλος . Κάθε ταξίδι το έχει αυτό . Δεν ξέρω αν είναι το τέλος της Σω , είναι ή δεν είναι νεκρή ; Αλλά δεδομένου του τι συμβαίνει στη ζωή μου τώρα είναι σίγουρα μμεγάλη πρόκληση να επιστρέψω στα γυρίσματα με δύο νεογέννητα παιδιά και να προσπαθήσω να εκπληρώσω τις απαιτήσεις που παρουσιάζει ο χαρακτήρας . Αλλά ποιός ξέρει ; Είναι σίγουρα αντίο για τώρα αλλά όχι αντίο για παντα !

Υπήρχε καμία συζήτηση για να γραφτεί η εγκυμοσύνη στη σειρά ;

Υπήρχε . Παρόλο που δεν έχω καμία σχέση με το πως πάει η Σω απλά αγχονόμουν και ήθελα να τη τιμήσω με κάθε τρόπο που μπορούσα και δεν ήθελα να γράφουν για μένα πίσω απο ένα γραφείο . Δεν ήθελα να μειώσουν τις δυνατότητες της Σω με κανένα τρόπο εξαιτίας της δικής μου φυσικής αδυναμίας . Τους πίεζα παρακαλώντας να την τιμήσουν με αυτό το τρόπο .Ακόμα θέλω να δώσω πόνο , δεν συγκρατούμαι επειδή είμαι έγκυος .



Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να τη τιμήσεις ;
Ο τρόπος που πεθαίνει είναι τέλειος για εκείνη . Πάντα έβλεπα το χαρακτήρα ως κάποια που έχι ευχή θανάτου ! Είναι τόσο πωρωμένη με την αδρεναλίνη και έχει όρεξη για βία ! Σίγουρα θα έβαζε τον εαυτό της σε μία τέτοια κατάσταση . Έχει πλάκα για εκείνη . Εαν δεν το κάνει αυτό δεν ζει . Κοιτάει τον θάνατο στα μάτια ! Έχει ένα υπονοούμενο χαμογελου στα μάτια . Και μετά πάει στη σκοτεινή πλευρα . Πιστεύω ότι είναι το τέλειο τέλος για εκείνη . Εαν η Σω μπορούσε να διαλέξει ένα τρόπο για να φύγει αυτός θα ήταν !

Kiss

Έτσι , για την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου , είναι η Σω νεκρή για τα καλά ;
Αυτό το επεισόδιο είναι το δεύτερο επεισόδιο μια τριλογίας και αυτή θα είναι η ερώτηση καθώς προχωράμε . Αυτό είναι που προσπαθεί να μάθει η Ομάδα . Είναι ζωντανή ; Την αιχμαλώτισε ο Σαμαρείτης ; Που είναι ; Ο κανόνας της τηλεόρασης λέει ότι αν δεν δεις το πτώμα τότε δεν είναι νεκροί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου