Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Person of Interest - 4.12 - Control Alt Delete - Press Release (Guess who is back)

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΚΟΝΤΡΟΛ είχα πει στο φινάλε της 3ης σεζόν όταν ο Έλεγχος έβαλε στη θέση του τον Κόλλιερ (R.I.P) και προστάτεψε τον Χάρολντ . Μετά απο εκείνο το επεισόδιο αναπτύχθηκε η φημολογία ότι αυτό ήταν το τέλος της Camryn Manheim και δεν θα τη ξαναδούμε . Ε λοιπόν έκαναν λάθος . Ο Έλεγχος είναι πίσω και θα αλλάξει τα δεδομένα (εκτος και αν το delete αναφέρεται σε εκείνη) . Ας πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε το φινάλε της τριλογίας και ας αναρωτηθούμε : .ηρθε το τέλος (δεν ξέρω για ποιόν απο όλους) .

Η επικεφαλής της Ομάδας του Σαμαρείτη μέσα στη κυβέρνηση αρχίζει να αναρωτιέται πόσο έλεγχο έχει πραγματικά . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 14 Ιανουαρίου !

"Control-Alt-Delete" - Ο Έλεγχος (Camryn Manheim) που επιβλέπει τη διαχείριση των σχετικών αριθμών για τη κυβέρνηση αρχίζει να αμφισβητεί τις μεθόδους και τις προθέσεις του Σαμαρείτη . Επίσης εμφανίζονται ανασυχητικά νέα για ένα δίδυμο εκδικητών που ρημάζουν τα βορειοανατολικά !!
Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι John Nolan (Greer) , Camryn Manheim (Control) , John Doman (Garrison) , Oakes Fegley (Gabriel-The Creepy kid-Samaritan's interface) , Theodora Wooley (Brooks) & Nick E. Tarabay (Grice) . Οι δύο τελευταίοι είναι οι πράκτορες της σχετικής πλευράς που είδαμε στο 4.07 Ηοnor Among Thieves , ο ένας μάλιστα άφησε τη Σω να φύγει !

Απ'ο,τι φαίνεται οι κυβερνητικοί θα μπουν ξανά στο παιχνίδι αφου θα δούμε και τον Γερουσιαστή Γκάρισον που έχει να εμφανιστεί απο το 4.01 Panopticon . Εκει αναρωτήθηκε που πάνε οι ροές δεδομένων αφού η Ντέσιμα έχει διαλυθεί ως βιώσιμη επιχείρηση και τότε ο Γκριρ ρώτησε το Σαμαρείτη μήπως ήθρε η ώρα να πεί αντίο ο Γκάρισον με τον Σαμαρείτη να απαντάει όχι ακόμα ... Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμη ; Χωρις αμφιβολία το να πας κόντρα στο Σαμαρείτη είναι τεράστιο ρίσκο και σίγουρα ο Έλεγχος και ενδεχομένως ο Γκάρισον θα βρεθούν σε κίνδυνο ... Το θέμα είναι αν θα συμμαχήσουν κατα κάποιο τρόπο με την Ομάδα της Μηχανής ώστε να επιφέρουν κάποιο χτύπημα στο Σαμαρείτη . Θα ανέβει επίπεδο η σειρά με την επιστροφή του Ελέγχου (και μήπως ήρθε η ώρα να δούμε αυτό που αγαπάει περισσότερο στο κόσμο όπως είχε πει και η Ρουτ στο 3.12 Aletheia ; Μήπως ο Σαμαρείτης απειλήσει ο,τι αγαπάει για να τη κρατήσει υπο τον έλεγχο του ; ) . Γιατί επιστρέφει το κρίπι παιδάκι ; Νέα συνομιλία με Ρουτ ίσως ; (το να σχετίζεται με τον Έλεγχο είναι παρατραβηγμένο ; ) Παρατήρηση : δεν εμφανίζεται στο επεισόδιο ούτε ο Λάμπερτ ούτε η Μαρτιν , μήπως δεν επιβίωσαν απο τα γεγονότα του If Then else ; Υπομονή δύο εβδομάδες ακόμα για να μάθουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου