Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.06 - Mors Praematura Επίσημη Περίληψη

Πόσο πιο τέλειο παίζει να γίνει αυτό το επεισόδιο ?!?! Πριν λίγο ανακοινώθηκε η επίσημη περίληψη του επεισοδίου και εκτός απο τους γνωστούς μας θα έχουμε και αξιόλογο γκεστ σταρ όπως και μια επιστροφή ενός μυστηριώδους χαρακτήρα . Ας τα δούμε όλα αυτά λεπτομερώς ....Η Ρουτ λαμβάνει μια αποστολή απο την Μηχανή που απαιτεί την βοήθεια της Σω με οποιοδήποτε τρόπο . Αυτά θα συμβούν στο Persob  of Interest Που θα προβληθεί στις 30 Οκτωμβριου .
"Mors Praematura" - Ελεύθερη απο την ψυχιατρική κλινική η Root λαμβάνει μία αποστολή απο την Μηχανή που απαιτεί την βοήθεια της Σω με οποιοδήποτε τρόπο και παίρνει ακραία μέτρα για να κερδίσει την συνεργασία/συμφωνία της . Επίσης ο Reese και ο Finch ψάχνουν στοιχεία σχετικά για ποιό λόγο ήρθε ο αριθμός ενος μετριοπαθή ερευνητή ακινήτων.

Θα κάνει γκεστ ένας γνωστός μας απο το Fringe o Kirk Acevedo (Agent Charlie Francis) ως Timothy Sloan ( ο αριθμός της εβδομάδας)

Ακόμα στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Robert John Burke (Officer Patrick Simmons) Brian Wiles (Mike Laskey) Leslie Odom, Jr. (Peter Collier) . Βλέπουμε μία συνεχή εμφάνιση ανθρώπων που σχετίζονται με το H.R κάτι που σημαίνει ότι η ιστορία του έχει ψωμί ακόμα και θα έχει ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί . Αλλά η εμφάνιση του Collier ( δείτε εδώ αν δεν τον θυμάστε) εκείνου που ανήκει στην οργάνωση η οποία κάνει έναν ανεπίσημο πόλεμο ενάντια σε αυτούς που παραβίαζουν την ιδιωτικότητα των ατόμων δίνει άλλο ενδιαφέρον στην υπόθεση . Μήπως αυτός είναι ο στόχος της Ρουτ ;;; Να εξολοθρεύσει εκείνον που θέλει το κακό της Μηχανής . Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το 6ο επεισόδιο της ως τώρα εξαιρετικής 3ης σεζόν του Person of Interest .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου