Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλο σπόιλερ για το Person of Interest !!!

Εντάξει αυτή η ανάρτηση μπορεί να είναι μόνο μία τραβηγμένη απο τα μαλλιά υπόθεση . Μπορει βέβαια να είναι και μία τεράστια ανατροπή !!!! Με 11 μέρες να μένουν για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν ο σκηνοθέτης Chris Fisher συνεχίζει να πετάει φωτογραφίες τον πρωταγανωτιστών στο ίντερνετ και μια απο αυτές ήταν κάπως περίεργη..... Συνεχίστε με δικο σας ρίσκο !!!!
Θυμάστε όταν κατα την διάρκεια του Comic-Con ένας φαν της σειράς είχε ρωτήσει αν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν Shaw και Root ;;; Θυμάστε την απάντηση του Jonah Nolan ;;; " έχεις βάλει κοριούς στο δωμάτιο των σεναριογράφων ;;;; " Τότε θεωρήθηκε ότι το είχε πεί μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά κάποιες φωτογραφίες έδωσαν νέα διάσταση στην απάντηση του !!!!!
Πρώτα κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία . Μία μάχη Σω-Ρουτ οκ λογικό η Ρουτ δραπέτευσε απο το ψυχιατρικό άσυλο και κάπως έτυχε να αναμετρηθεί με την Σω....ΑΛΛΑ σήμερα κυκλοφόρησαν αυτές εδώ !!!!

Την πρώτη την ανέβασε ο Chris Fisher γράφoντας διπλα "Did someone say "Rhaw" or "Shoot" ? " . Δηλαδή ένας συνδιασμός των ονομάτων των δυο γυναικών R(oot)+(S)haw=Rhaw και Sh(aw)+(R)oot=Shoot γαμάτο έτσι ;;; Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για το δίδυμο Reese Finch είναι το λεγόμενο Rinch !!!! Τι σημαίνει αυτό ;;; Ότι οι δύο γυναίκες μας μπορεί να αποτελέσουν μία ομάδα !!!! ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ !!!! Απο εκεί που η Ρουτ είχε βασανίσει την Σω και η δεύτερη την είχε πυροβολήσει στον ώμο τώρα πιά (ίσως) είναι ομάδα !!! What a funny old world (όπως είχε πει και ο Ελάιας στο season finale της 2ης σεζόν !!!)
Η δεύτερη φωτογραφία ανέβηκε στο twitter απο την Sara Shahi η οποία έγραψε " and I spending the day together" . Αυτό σημαίνει ότι οι δύο θεάρες έχουν αρκετές σκηνές μαζί . Για ποιό λόγο ;;; Ίσως γιατί έχουν φτιάξει την δική τους ομάδα !!!!
Όλο αυτό το ξαναλέω είναι απλά ένα σενάριο . Αλλά πείτε την αλήθεια δεν θα ήταν τέλειο να είχαν την δική τους ομάδα ώστε να εξοντώνουν τους εχθρούς της Μηχανής ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου