Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - Η απογοήτευση

Hello Irrelevants , long time no see , right ? Άλλες χρονίες τέτοια εποχή είχαμε δει το Midseason finale είχαμε μείνει ελαφρως μαλάκες και ανυπομονούσαμε για το νέο επεισόδιο υπομένοντας το μαρτύριο των χριστουγέννων . Μου λείπουν αυτές οι εποχές ... Είχα να κάνω ανάρτηση ένα μήνα , γιατι ; Η απάντηση βρίσκεται στο τίτλο ήδη . Απογοήτευση .



Απογήτευση για τη συμπεριφορά του CBS . Το Person of Interest ειναι αδιαμφισβητητα (και όποιος δεν συμφωνει  να μη ξαναπατήσει το πόδι του στο μπλογκ μου) είναι η πιο controversial , ανατρεπτική , Mind blowing , καλογυρισμένη , εξαιρετικά στημένη σειρά που εχει βγει τα τελευταία χρόνια με απίστευτο κάστινγκ τρομερούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες . Και παρόλα αυτά το CBS γνωστό για τα κολλήματα του στα procedural shows όχι μόνο μας κράτησε για το μέσο της σεζόν όμως δεν μας έβαλε ούτε καν έκει . Το πρόγραμμα βγήκε αλλά το Person of Interest απουσίαζε .  Η αντίδραση μου στην είδηση :






Αυτά ήταν μερικά τουί που αποτύπωσαν τα συναισθήματα μου για το συμβαν . Θα αρκεστώ σε ένα CBS ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CW ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ VAMPIRE DIARIES ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΗΤΕΣ , Ε ΑΛΗΤΕΣ .



Μετά απο αυτή την ήρεμη αντιδραση μου θα σας πω οτι κατα πάσα πιθανότητα παμε για Μάιο ή καλοκαίρι (το πιό πιθανό) . *CBS γαμιεσαι ξανα* . Δεν νομίζω οτι μπορώ να πω τίποτα παραπάνω καθώς με θλιβει το γεγονός οτι μία σειρά που προερχόταν απο δύο εκπληκτικές σεζόν αναγκάζεται να μείνει στο συρτάρι επι ένα σχεδόν χρόνων λογω καπρίτσιου , συμφέροντος , ανικανότητας , κοντοφθαλμοσύνης και γενικά ηλιθιότητας μερικών στελεχων ενος καναλιού . Το Person of Interest ήταν ανάμεσα στις καλύτερες σειρές της περσινής και της προπέρσινης σεζόν και αξίζει καλύτερα . Το μέλλον ειναι δυσοίωνο .



Πάμε στα καλά νέα , υπάρχουν ναι . Απο το Netflix διαρρεει οτι υπαρχουν συζητήσεις για να πάρουν το Person of Interest , τιποτα δεν είναι σίγουρο αλλά υπάρχει ελπίδα και θυμάστε όλα τα καλά παιδάκια τι είπε η Ρουτ ότι μένει τελευταίο στο κουτί της Πανδώρας : ΕΛΠΙΔΑ . Και δεν είστε μόνοι σας ειμαστε όλοι μαζι σε αυτό και θα είμαστε μέχρι αυτή η σειρά να τελειώσει ! Συγγνώμη για την απουσία μας τόσο καιρο δεν υπήρχε η διάθεση να γίνει κάτι με όλα αυτά τα άσχημα νέα αλλα τώρα επιστρέψαμε ! Stay Tuned θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ώρες ανάρτηση για την 5η σεζόν ! Μια ερώτηση πριν τελειώσει η ανάρτηση : CAN YOU HEAR ME ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου