Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μικρά σπόιλερ για την πρεμιέρα


Πως την βλέπουν την πρεμιέρα γαμώ τη τύχη μου ; Θέλω και εγω !
Ας το αφήσω γιατί θα εκνευρστώ και άλλο . Άλλος ένας που το είδε (τηκατάραμουναχει) μας πληροφόρησε για τα εξής : (η φωτογραφία δεν είναι τυχαία)
1) Η πρώτη σκηνή που θα δούμε είναι η πρώτη σκηνή που είδαμε και στο Κόμικ Κον δηλάδη αυτό τον άγνωστο που έχει καταλάβει την ύπαρξη του Σαμαρείτη να μπαίνει σε ένα μπάρ και να συναντάει την Μartine (Cara Buono) όπου στο τέλος εκείνη τον καθαρίζει !
2)Αυτός που έχει το μεγαλύτερο άγχος να επιστρέψει στη δουλειά είναι ο Ρις παρόλο που έχει την καλύτερη δουλειά (μπάτσος στο τμήμα δίωξης ναρκωτικών) απο όλους .
3) Υπάρχει ένας πολυ΄συγκεκριμένος λόγος που η Μηχανή αποφάσισε να επαναφέρει την Ομάδα της Μηχανής μαζί για αυτό τον αριθμό (χμμμμ)
4) Σαν να μην υπέφερε αρκετά η Σω με τη δουλειά που της ανατέθηκε απο τη Μηχανή σε κέντρο περιποίησης/ομορφιάς γίνεται λιγότερη ενθουσιασμένη όταν μαθαίνει ότι πρέπει να φλερτάρει ονλαιν (το είδαμε και στο sneak peek με την Ρουτ)

5) Ένα γνωστό άτομο θα επιστρέψει (ΕΛΑΙΑΣ !!)
6) Θα δούμε τον/την νέα συνεργάτη του Φάσκο μέχρι το τέλος της πρεμιέρας (νομίζω είναι προφανές ότι θα είναι ο Ρις ελπιζω στην ανατροπή και να είναι ή η Ρουτ (τρέλα παράνοια για τον Φάσκο) είτε η Σω (δούλεμα όλη μέρα) αλλά το κόβω δύσκολο)
7) Προσέξτε τα τυπογραφικά λάθη ! (μάλλον ο νέος κώδικας με τον οποιό επικοινωνεί η Μηχανή με τους ήρωες μας)8) Και σημαντικότερο hint για την πρεμιέρα της σεζόν έρχεται , απο ποιόν άλλον παρά απο τον Θεό μας (ναι και δικό σας) Χάρολντ Φιντς ! Όπως διέρρυεσε ο Φιντς κρατάει σκορ για το πόσους αριθμούς έχουν καταφέρει να σώσουν και πόσους έχουν αποτύχει να αποτρέψουν το θάνατο τους παρόλο που προσπάθησε η Ομάδα της Μηχανής να τους σώσει . Και για να το θέσουμε απλά δεν του αρέσει ο τρόπος που βγαίνουν οι αριθμοί ... (βλέπε θάνατο Κάρτερ-κίνδυνος για την Γκρέις)

Και επειδή μένουν μόνο 5 μέρες για την πρεμιέρα της σειράς και μιας δεν εχώ άλλη καλύτερη φωτογραφία να σας βάλω (ας πούμε ότι δεν το είπα αυτό) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου