Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τίτλοι και πληροφορίες για την 4η σεζόν του Person of Interest

Λοιπόν 12 μέρες. Tο νιώθετε έτσι ; Επιστρέφουν !!!

Finch , Reese , Root , Shaw , Fusco , Bear και φυσικά η Μηχανή . Τέλος δεύτερης σεζόν είχαμε μείνει μαλάκες όταν η Μηχανή είχε καλέσει στο τηλέφωνο την Ρουτ ( #Can_You_Hear_Me) και είχαμε δεί για πρώτη φορά τον Έλεγχο . Μέσα καλοκαιριού στο Comic Con μάθαμε ότι και η Ρουτ θα είναι μόνιμος χαρακτήρας όπως άλλωστε και η Σω (είχε ανακοινωθεί μαζί με την αλλαγή μέρας και ώρας για την σειρά μας) . Είχαμε ένα κλίμα μυστηρίου για το τι θέλει η Μηχανή την Ρουτ ποιά ειναι η Μαμ και πως θα χωρέσουν όλοι οι χαρακτήρες στη σειρά . Η σεζόν ξεκίνησε είδαμε ότι η Μηχανή προσπαθούσε να κάνει debug (ο Φιντς θα ειναι περήφανος για μένα , τι εννοείς όχι ; ) στην Ρουτ , να της αφαιρέσει τις τάσεις της να βλάπτει να βασανίζει και να σκοτώνει κόσμο και αν την κάνει ατού για εκείνη για άγνωστο τότε λόγο . Το πρόβλημα με τους χαρακτήρες λύθηκε όταν μετα τη τριλογία Endgame ήμασταν μείον ένα μέλος (R.I.P Carter) . Στο Lethe μάθαμε την αλήθεια για τον Έλεγχο και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους Vigilance Greer Samaritan . Η σειρά δεν είναι τυχαία έβαλα πρώτα τη Vigilance που ήταν ένα decoy ενα ξεκάρφωμα ένα όργανο της Ντέσιμα και στο τέλος μας άφησε . Μετά είναι ο Τζον Γκριρ (MI6 Easter Egg που να το ξέραμε τότε {3.20 Death Benefit}) Που κατάφερε και επικράτησε έναντι της Ομάδας της Μηχανής και τέλος αυτό που βλέπει τώρα τα πάντα ένα Πανοπτικό , τον Σαμαρείτη !
Και τώρα τι ; Οι ήρωες μας με ψεύτικες ταυτότητες προσπαθούν να κρυφτούν αλλοι δυσανασχετούν (Σω) άλλοι θέλουν να συνεχίσουν την αποστολή τους να σώζουν κόσμο ενώ άλλοι φοβούνται να ρίσκαρουν να βοηθήσουν (Φιντς) κάποιον ,παρα τις προτροπές κάποιων (Ρουτ) γιατι κάποιος πάντα παρακολουθεί (Σαμαρείτης)  . Άλλωστε όπως είπε και ο Γκριρ θα τους πιάσουμε as soon as they emerge (με Αγγλική προφορά έτσι για την πώρωση !!) Τί άλλο έχουμε μάθει ; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φιντς δεν διστάζει να επανέλθει στην αποστολή τους λόγω του φόβου του προς τον Σαμαρείτη όπως φάνηκε απο το πρόμο αλλά λόγω των αμφιβολιών που έχει για τις προθέσεις του δημιουργήματος του , της Μηχανής . Δεν έχει πια απεριόριστη πίστη στο δημιούργημα του αλλά βρίσκεται σε συνεχόμενη τριβή για το εάν είναι πανέμορφη ή απαίσια (quote κατευθείαν απο το Aletheia (3.12) Harold & Arthour στο χρηματοκιβώτιο) και αυτή η εσωτερική διαμάχη το μόνο που θα κάνει είναι να συνεχιστεί .
Επίσης έχουμε τους τίτλους του 4.06 & 4.07 . Το έκτο επεισόδιο της σεζόν θα ονομάζεται Pretenders (Υποκριτές) και το όγδωο Honor Among Thieves (Tιμιότητα μεταξύ κλεφτών) . Στο Pretenders έχουμε come back Elias !! Για το άλλο επεισόδιο δεν υπάρχουν πληροφορίες) . Stay tuned μόλις 12 μέρες για τη νέα σεζόν της σειράρας μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου