Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Person of Interest - Episode 3.22 - A House Divided - Eπίσημη Περίληψη και πρόμο


Φτανουμε στο τέλος το νιώθετε έτσι ; Όλα είναι έτοιμα . Ο Σαμαρείτης λειτουργεί ο Φιντς και όσοι ειναι γύρω του απειλούνται και η Μηχανή έχει τον δικό της στρατό απο χάκερς με αρχηγό την Ρουτ . Τώρα που έχουμε τις περιλήψεις για τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν τα πράγματα γίνονται ακόμα πιό πολύπλοκα . Επειδή το κάθε επεισόδιο αναμένεται επικό θα κάνω δύο διαφορετικές αναρτήσεις . Μπορείτε να μας γράψετε τα σχόλια και τις ιδέες σας για το τι θα συμβεί !

Η Μηχανή χρειάζεται την βοήθεια της Ομάδας ώστε να αποτρέψει ένα καταστροφικό συμβάν . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 7 Μαίου .

“A House Divided” - Όταν μία άγνωστη οντότητα (
Vigilance ποντάρω εγώ αν και όλοι θα έλεγαν Samaritan που είναι πιό λογικό) εμποδίζει την Μηχανή απο το να δεί την πλήρη εικόνα ενός επικείμενου καταστροφικού συμβάντος , στέλνει στην Ομάδα πεντε διαφορετικούς αριθμούς ώστε να τους βοηθήσει να καταλάβουν την μεγαλύτερη εικόνα . Παράλληλα η Ομάδα των χάκερ της Ρουτ καταφθάνει στη Νέα Υόρκη .

Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι John Nolan (Greer) John Doman (Garrison) Joseph Melendez (Rivera) Diane Davis (Jefferson) . Οι δύο πρώτοι είναι παλιοί καλοί γνωστοί ΑΛΛΑ τα δύο τελευταία ονόματα παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον ..... Λεπτομέρειες στην ανάρτηση του φιναλε (και άλλα σπόιλερ καταλαβαίνετε) .

Η Ομάδα των χάκερ της Ρουτ φτάνει στη Νέα Υόρκη , η Vigilance ξεκινάει την επανάσταση της και η Νέα Υόρκη πέφτει στο σκοτάδι = τέρμα οι Μηχανές . Stay Tuned για το νέο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο A House Divided στις 7 Μαίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου