Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.11 - Lethe Promo and Promotional Photos

6 μερες για νέο επεισόδιο εισπνοή εκπνοή και θα περάσουν !! Μετά την ΕΠΙΚΗ (μην πεί κανείς όχι θα τον πάρει ο διάολος) τριλογία Endgame τον θάνατο της Κάρτερ (R.I.P) και την εκδίκηση της Ομάδας της Μηχανής ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω . Δυστυχώς δεν θα προχωρήσουμε ενωμένοι . Ας δούμε πρώτα το πρόμο και ας σχολιάσουμε μερικά πράγματα που πρόκειται να συμβουν στο τελευταίο επεισόδιο του Person of Interest για το 2013 με τίτλο Lethe (Λήθη) .

Στην επίσημη περίληψη που βγήκε μάθαμε οτι θα δούμε flashback του Φιντς όταν ήταν έφηβος και θα μάθουμε περισσότερα για την δημιουργία της Μηχανής . Το πρόμο το δείχνει ξεκάθαρα αυτό . Βλέπουμε τον μικρό Χάρολντ σε μία σκηνή με τον πατέρα του να του λέει την ιδέα του σχετικά με την κατασκευή μίας Μηχανής που μπορεί να σκεφτεί . Η συμβουλή του πατέρα του είναι "Να εισαι προσεκτικός γιέ μου . Μην μπλεχτείς σε κάτι που δεν θα έπρεπε . " Αυτο το παιδί απο μικρό ήταν απερίσκεπτο . Θέλω πάρα πολύ να δώ τον πατέρα του ήταν άραγε ο μέντορας του σε όλα αυτά ; Ήταν κάποιος που τον βοήθησε ; Τι σχέση είχαν ; Τι έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο μετά απο τόσα χρόνια ; Θα μάθουμε για τις νεανικές αταξίες του Χάρολντ όπως είχε αναφερθεί στο 2.21 Zero Day ;  Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιό μυστικό του Φιντς απο το παρελθόν θα αποκαλυφθεί ,θα είναι κάτι που θα μας ταράξει και άλλο και θα κάνει κακό στην  Ομάδα ;;;
Επόμενο φλέγον ζήτημα : Τζον Ρις . Εκτός Ομάδας της Μηχανής.Ο Ρις εγκατέλειψε την Ομάδα . Ο Φάσκο προφανώς και με την βοήθεια του Φιντς τον εντοπίζει . Ο Τζον (σε μία απο τις ελάχιστες εμφανίσεις του χωρίς το κουστούμι του !!! ) δείχνει απογοητευμένος απο τον θάνατο της Κάρτερ ... Δεν θεωρεί πως όσα κάνουν έχουν κάποια σημασία . Πιστεύει πως ο σκοπος τους ειναι απραγματοποιήτος άσχημα πραγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν . Εκεί ο Φάσκο τα παίρνει !!! Τον πετάει έξω απο το μπαρ και ξεκινάει μία μάχη μεταξύ τους.Προβλέπω νίκη Φάσκο μήπως και συνέλθει ο Ρις !!! Το επεισόδιο θα είναι εξαιρετικό καθώς εκτός των άλλων εμφανίζεται και ο Κολιε (απο την Οργάνωση Vigilance 3.02,3.06) . Λογικά θα είναι ο κίνδυνος για τον αριθμό της εβδομάδας . Οπότε άλλη μία φορά η Ομάδα μας θα μπλεχτεί στα σχέδια της Οργάνωσης ελπίζω να μάθουμε και άλλα στοιχεία για αυτούς !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου