Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.09 - The Crossing - Επίσημη Περίληψη

Μετά το ΕΠΙΚΟ επεισόδιο του Person of Interest 3.08 Endgame και την τεράστια επιτυχία του σχεδίου της Κάρτερ είμαστε στην εξής κατάσταση : Ο Ρις με την Κάρτερ έχουν τον Κουίν που πρέπει να τον παραδώσουν στο FBI περνώντας απο τυος διεφθαρμένους αστυνομικούς του H.R . O Simmons δίνει την φωτογραφία του Ρις σε όλους τους εγκληματίες της Νεας Υόρκης με εντολή να τον σκοτώσουν. Οπότε το 3.09 του Person of Interest με τίτλο The Crossing δηλαδή η Προδοσία . Ποιός θα προδώσει ποιόν ; Θα σωθεί ο Ρις ; Θα την γλυτώσει ο Φάσκο ; Τελείωσε το H.R ή έχει ακόμα ένα κεφάλι να κοπεί πρίν πέσει το σώμα του ;

 
Η Επική Μάχη για να φέρει την εγκληματική οργάνωση H.R ενώπιον της δικαιοσύνης έχει φτάσει στο αποκορύφωμα . Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός που θα συμβεί στο Person of Interest στις 20 Νοεμβρίου .

“The Crossing” - Ο Κίνδυνος πλησιάζει καθώς η μάχη για να φέρουν την εγκληματική οργάνωση H.R φτάνει σε νέα ύψη . Επίσης όταν η Μηχανή δίνει ξαφνικά τον αριθμό του Ρις η Ομάδα της Μηχανής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη της απειλή μέχρι τώρα .


Στο επεισόδιο θα δούμε τους :
Jim Caviezel (John Reese) Michael Emerson (Harold Finch) Taraji P. Henson (Joss Carter) Kevin Chapman (Detective Lionel Fusco) Sarah Shahi (Samantha Shaw) Amy Acker (Samantha Groves "Root") Robert John Burke (Officer Patrick Simmons) Clarke Peters (Alonzo Quinn) Sean McCarthy (Lee Fusco τον γιό του Lionel)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου