Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σύνοψη season finale και πληροφορίες για την 3η σεζόν του Person of Interest

Καθώς έχουν μείνει 54 μέρες 4 ώρες και 59 λεπτά μέχρι την πρεμιέρα της 3ης σεζον (24 Σεπτεμβρίου Τρίτη στις 10) ας δούμε τι συνέβη στο finale της 2ης σεζον και το τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια ....
Στο φινάλε της 2ης σεζον του Person of Interest (God Mode), είδαμε την Μηχανή κυνηγημένη απο διάφορες δυνάμεις (Root, Decima Technologies,Κυβέρνηση) να μετακινείται ,απο μόνη της με ένα χέρι (ή μάλλον ιό) βοηθείας απο τον δημιουργό της Harold Finch , σε άγνωστη τοποθεσία σε μια εξαιρετικά αιφνιαδιστική πράξη αυτεπίγνωσης και αυτοσυντήρησης .
Επίσης στο φινάλε παρακολουθήσαμε τον John Reese και την Samantha Shaw (έγινε series regular) να διασώζουν τον Finch απο τα χέρια της "διαβολικής" Root (επίσης series regular) που έφτασε κοντά στον στόχο της δηλαδή να ελευθερώσει την Μηχανή . Η Ρούτ παραμένει έγκλειστη στο ψυχιατρείο αυτό όμως δεν την εμπόδισε απο το να δεχθεί μία κλήση στην τελευταία σκηνή απο την Μηχανή (για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο) στην οποία ακούστηκε το ιστορικό πια για την σειρά "Can you hear me" με την Root να απαντάει με ένα χαμογελο "Absolutely" .
Ακόμα η Ντετέκτιβ Κάρτερ πρόδωσε για τα καλά τις αξίες της καθώς βοήθησε τον Μαφιόζο Carl Elias να γλιτώσει απο την εκτέλεση που του είχαν ετοιμάσει το H.R μαζι με την Ρώσικη Μαφία . Η τύχη του Eλάιας παραμένει άγνωστη....
Τέλος είχαμε αλλαγή φρουράς στους Κυβερνητικούς καθώς ο Special Counsel (R.I.P) δολοφονήθηκε απο τον Hersh μετά απο εντολή μίας γυναίκας (δεν είδαμε πρόσωπο δεν ξέρουμε την ηθοποιο) που απ'οτι φαίνεται χειρίζεται τώρα πια τους αριθμούς που δίνει η Μηχανή στην Κυβέρνηση.


Πληροφορίες για την 3η σεζόν

Η ομάδα της Μηχανής η οποία αποτελείται τώρα πια απο Φίντς , Ρίς , Σώ , Κάρτερ ,Φάσκο και Μπέαρ δυσκολεύεται με την εξέλιξη της Μηχανής η οποία είναι ελεύθερη με δική της βούληση και η τοποθεσία της παραμένει άγνωστη... Ο Ρίς με τον Φίντς συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις εξαιρετικές ικανότητες της Σώ αλλα η τάση της για βία μπορεί να είναι η αιτία να σταματήσει αυτή η συμμαχία. Επίσης η Ρούτ παραμένει έγκλειστη στο ψυχιατρείο όπου προσπαθεί να επανακτήσει την σχέση της με την Μηχανή και να οργανώσει την απόδραση της απο εκεί.
 Στο πλαίσιο του Comic-Con επίσης μάθαμε οτι η Σώ θα αντιμετωπισει προβλήματα προσαρμογής και οτι ίσως αποτελέσει πηγή κινδύνων και προβλημάτων για την ομάδα.
 Η Zoe Morgan (Paige Turco) θα επιστρέψει γιατί όπως τόνισε ο παραγωγός της σειράς μας Greg Plageman "Shit needs to get fixed".
Στο 3.02 (Nothing to hide) θα ενταχθεί στην σειρά ένας νέος χαρακτήρας ο Avery που θα είναι ο νεοσύλλεκτος συνεργάτης της Κάρτερ .Μοιάζει μικρός και αθώος αλλά έχει κάποια σκοτεινά μυστικά .
Στο 3.05 (PA37ABOP) θα παρουσιαστεί ένα νεαρό παιδί που θα λέγεται Gen o οποίος εκπαιδεύεται για να γίνει κατάσκοπος.
Ακόμα έχουμε τους τίτλους τεσσάρων επεισοδίων οι οποίοι είναι :
3.01 Liberty
3.02 Nothing to hide
3.03 Lady Killer
3.05 PA37ABOP
 Τέλος στο εξαιρετικό βίντεο που παρουσιάστηκε στο Comic-Con είδαμε μία σύνοψη του τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και τις εξελίξεις με το Prism κάτι το οποίο αποδεικνύει οτι η σειρά απο science fiction έγινε science fact οπως πετυχημένα τόνισαν Jonah Nolan και Greg Plageman. Εξάλλου τό καλύτερο είναι ότι είδαμε τρείς νέες σκηνές απο την 3η σεζόν : τον Harold Finch πιτσιρικά μαζί με τον πατέρα του να έχει την πρώτη του επαφή ..... με μηχάνημα.Την Κάρτερ να μαζεύει στοιχεια για το H.R ώστε να το καταστρέψει και τέλος έναν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μονόλογο της Ρούτ μπροστά στον γιατρό της για το τι συμβανει στ'αλήθεια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου