Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest 5.13 - Return 0 - Series Finale

What have i become , my sweetest friend , everyone i know goes away in the end . And you can have it all , my empire of dirt , i will let you down , i will make you hurt . If i could start again a million miles away , i would keep myself , i would find a way . Αυτοι οι στιχοι με εκφραζουν απολυτα αυτή την στιγμή και για τα επόμενα τριάντα χρόνια που τόσο θα μου πάρει για να ξεπεράσω το φινάλε του Person of Interest . Σε ενα επεισόδιο που πραγματικά αν δεν κλάψεις είσαι τέρμα αναισθητος είδαμε γιατί αυτή η σειρά ήταν η κορυφαία της εποχής της , πως οι αληθινοί ήρωες πάντα πρέπει να πεθάνουν στο τέλος και πως ένας σεναριογράφος μπορεί να διχάσει ένα ολόκληρο κοινό .

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.12 - .exe


And now it's time for one last bow ...
Μετά το χθεσινό επεισόδιο δεν μου έμεινε τίποτα , μετά το σημερινό πρόμο δε μου έμεινε κάποια ελπίδα για αυτή τη σειρα . Ένα πρόμο που δείχνει ότι οι ήρωες μας δυστυχώς δεν θα επιβιώσουν ισως κανένας τους ... Ας το αφήσουμε αυτό προς το παρόν γιατί τώρα είναι η ωρα του 5.12 .exe αξίζει μια ειδική αναφορά γιατί αποτελεί ένα εξαιρετικό ξεχωριστό στον κόσμο του Person of Interest επεισόδιο , έδειξε ότι ακριβώς είπε η Μηχανή στο προηγούμενο επεισόδιο για τους ανθρώπους what they were , what they are , what they could have been . 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Person of Interest - 5.13 - Return 0 (Series Finale *unfortunately* ) - Περίληψη και πρόμο

All good things must come to an end που λένε , ε αυτή τη φορα το καλυτερο πράγμα πρέπει να τελειώσει . Βασικά όχι πράγμα , αγάπη , λατρεία , πώρωση , αφοσίωση , ανυπομονησία είναι μερικές απο τις λέξεις που θα μπορούσα να γράψω για το πως νιώθω για το Person of Interest . Απο την άλλη όλα τα λόγια υστερούν μπροστά σε αυτό το αριστούργημα που μας παρουσιάστηκε 5 χρόνια και κάτι πριν . Είχαμε τα ups and downs μας , είχαμε χαρές και απογοητεύσεις , είχαμε θανάτους που πόνεσαν αλλά και νέα μέλη που έφεραν άλλον αέρα στη σειρά . Δυστυχως όμως times change and so must i που έλεγε και ο 11ος και θα πω κάτι που δεν περίμενα να το πω ποτέ .

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.11 - Synecdoche

Person of Interest , 5.11 Synecdoche . Ένα επεισόδιο μετά το θάνατο της Ρουτ . Περίμενα περισσότερα . Δεν υπήρχε τόσος θυμός , τόσο μίσος , τόση λύπη οπως θα περίμενε κανείς . Υπήρχε όμως αμηχανία , σιωπηλή θλίψη . Don't get me wrong ήταν ωραίο σαν επεισόδιο αλλά δεν ήταν επιπέδου 3.10 μετά το θάνατο της Κάρτερ όπου έγινε ο χαμός . Άλλα τα στανταρντς τότε και άλλα τώρα βέβαια αλλά περίμενα περισσότερα με δυο επεισόδια πριν το φινάλε . Ας δούμε τι εγινε στο 11ο επεισόδιο της σεζόν και ας δούμε τι είνα λάθος .

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Person of Interest - 5.12 - .exe - Περίληψη και πρόμο (ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ)


“.Exe” – Καθώς ο Ρις και η Σω προσπαθούν να βρουν τον Φιντς εκείνος εισχωρεί σε μια υψίστης ασφαλείας κυβερνητικό κτίριο σε μια απέλπιδα αποστολή που μπορει να σημαίνει το τέλος όχι μόνο του Σαμαρείτη αλλά και το δικό του και της Μηχανής . Αυτα θα συμβόυν στο Person of Interest στις 15 Ιουνίου .
 Γκεστ θα είναι οι John Nolan (Greer) John Doman (Senator Garrison) Brett Cullen (Nathan Ingram) Robert Manning, Jr. (Zachary) Jacob Pitts (Henry Peck)  Michael McGlone (Szymanski) David Aaron Baker FBI (SAC LeRoux). Ειναι κάπως περίεργη λίστα . Ο Χενρι Πεκ έχει να εμφανιστεί απο το 1.22 ήταν εκείνος ο αναλυτής της NSA που κατάλαβε για την ύπαρξη της Μηχανης και ο Φιντς τον εξαφάνισε για να μη βρεθεί νεκρός . Πως κολλάει στην ιστορία μήπως είναι ένα ακόμα asset της Μηχανής ; Επίσης ο Σιμανσκι που εχει πεθάνει και συνδεόταν αποκλειστικά με την Κάρτερ για ποιο λόγο θα εμφανιστεί ; ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΝΤΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΗΔΗ . Προβλέπεται εγκεφαλικό νούμερο 2 .

You think you ve won but you haven't

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.10 - The Day The World Went Away (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ