Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.09 - Sotto Voce

Αυτό το επεισόδιο άργησε μια μέρα , βασικά τρία επεισόδια , τότε θα μπορούσαν να το είχαν δείξει και να ακολουθούν μερικά επικά ακόμη . Τώρα όμως έχουμε άλλα 4 για το τέλος και τι μπορώ να πω εγώ .. Επεισοδιάρα το χθεσινο , θύμισε αυτά τα επεισόδια του Person of Interest που σε κάνουν να αναφωνείς ΜΩΡΗ ΣΕΙΡΑΡΑ . Ας αναλύσουμε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο καθώς προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για το σημερινό .

Σχολιασμός : Person of Interest - A More Perfect Union - QSO - Reassortment

Με ξέρετε δεν ειμαι κανένας τεμπέλης αλλά θα κάνω ένα ριβιού για τρία επεισόδια Person of Interest .Αυτή η απόφαση συνδεεται με το ότι δεν έδειξαν κάτι που αξίζει τρελή ανάλυση ουτε να μακρυγορήσω για κάτι οπότε θα τα κάνω όλα μαζί . Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και το άρθρο με τίτλο ντροπή που έγραψα και αν το διαβάσατε θα ξέρετε πως το CBS αυτό το υπέροχο , προοδευτικό κανάλι που δείχνει πάντα σεβασμό στις σειρές του αποφάσισε να σπιλώσει τη μνήμη του Person of Interest αναγκάζοντας τους παραγογούς να έχουν και φίλλερ-case of the week επεισόδια που ήταν απο το 4-8 (ελπίζω) . Ας αναλύσουμε τι είδαμε σε αυτά τα επεισόδια και ας ευχηθούμε καλό ψόφο στο CBS :)

Person of Interest 5.10 - The Day The World Went Away - Περίληψη , φωτογραφίες και πρόμο

Αν και έχουν βγει οι περιλήψεις άλλων 6 επεισοδίων , αυτή η συγκεκριμένη ήταν ένα χτύπημα κάτω απο τη μέση . Ήταν η περίληψη , ήταν το cheat tweet , ήταν οι φωτογραφίες , ποιος ξέρει ... Αλλά αυτό το επεισόδιο θα είναι αντάξιο ενος 100ου επεισόδιου Person of Interest . Χωρίς να γίνει το μεγάλο μπαμ με την επιστροφή της Κάρτερ θα γίνει ίσως με την αποχώρηση κάποιου και συγκεκριμένα του καλύτερου . Αρκετά μακρυγόρησα ας δούμε τι θα γίνει στο 100o επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο The Day The World Went Away .

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.09 - Sotto Voce - Περίληψη , φωτο και πρόμο

“Sotto Voce” –  H μυστηριώδης εγκληματικη ιδιοφυια , γνωστή ως "The Voice" (3.15 The last call) επιστρέφει και παγιδεύει τον Ρις και τον Φάσκο στο ίδιο τους το αστυνομικό τμήμα  με πολλά οπλισμένα μέλη συμμοριών και τον τελευταίο αριθμό της εβδομάδας . Επίσης η Ρουτ κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη ( Call me Shaw). Αυτα θα συμβούν στο Person of Interest στις 31 Μαίου . Μου αρέσει που δεν το ξέχασαν το θέμα με αυτόν απο το 3.15 αλλά θα το λύσουν . Δείχνει οτι προσπαθού να μπαλώσουν οποιοδήποτε κενό/παράλειψη υπάρχει σε αυτά τα επεισόδια που τους μένουν .Θα είναι ενδιαφέρον επεισόδιο και κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο όπου θα βγεί το 100ο επεισόδιο . Βγαίνει ο αριθμ'ός του Φιντς αλλά η Ρουτ μοιάζει ότι θα πληρώσει τα σπασμένα . Πρόβλεψή μου .

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Person of Interest - Ντροπή

Δεν περίμενα ότι θα γράψω κείμενο ποτέ στο Person of Interest Greece που θα είχε τίτλο ντροπη δίπλα στο όνομα της σειράρας μας . But things change and so must i . Υπάρχουν αρκετά πράγματα για τα οποία μπορεί να ντραπεί κάποιος . Αλλά το χειρότερο μάλλον βρίσκεται σε αυτό που θα σας γράψω . Να νιώθεις ντροπή για κάτι που δεν έκανες εσυ αλλά κάποιος άλλος .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.05 - Shotseeker

Σεζόν 5η επεισόδιο 5ο . Άλλα οκτω επεισόδα και τέλος . The end . Finito . No more . Πως το λένε το Person of Interet τελειώνει . Σε ένα όμορφο επεισόδιο είδαμε πόσες λίγες ελπίδες υπάρχουν για νίκη , πόσο σημαντικό είναι να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν και τι παράξενος δεσμός που είναι η φιλία . Ας αναλύσουμε το 5ο επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Shotseeker και ας αναλογιστούμε μια θλιβερή αλήθεια .

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.07 QSO - 5.08 Reassortment - Περίληψη , φωτο και πρόμο

It's gonna get messy . Με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένω τα δυο αποψινά επεισόδια . Θα γίνουν 4 ριβιου μαζεμενα λόγω έλλειψης χρόνου Btw . Ας δούμε τι θα συμβεί απόψε .

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.06 - A More Perfect Union - Επίσημη Περίληψη , Πρόμο και φωτογραφίες

Tρία επεισόδια αυτή την εβδομάδα (θα πεθάνω άντε να κάνω τρια review) yes please . Το CBS πάει να μας ξεφορτωθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί και έτσι θα έχουμε τρία επεισόδια . Χαμός !Ας δούμε τι θα γίνει στο πρώτο απο αυτά . A more perfect union (κλαιω με το πρόμο) .

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.04 - 6,741

"Στα τοπ 5 καλύτερα επεισόδια που έχουμε φτιάξει ποτέ , ισάξιο του if-then-else" αυτό είχαν πει ο Νόλαν με τον Πλέγκμαν για το σημερινό επεισόδιο και απ'ο,τι είδα εγω είχαν άδικο . Το επεισόδιο ήταν προβλέψιμο για μενα . Ας το αναλυσουμε περισσότερο .

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.03 - Truth Be Told

Τρίτο επεισόδιο της σεζόν και όπως αναμενόταν από όσα είχαν ακουστεί , ήταν το πιο ήπιο , ας πουμε , σε σχέση με τα προηγούμενα δύο . Μερικές ωραίες στιγμές , μια μικρή αλλά άκρως σημαντική εξέλιξη και μια σχέση που it's just not meant to be . Ας αναλύσουμε λίγο το επεισόδιο που κακα τα ψέματα θα ξεχαστεί γρήγορα (και με βάση όσα ακολουθούν)

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.04 - 6,741 - Πρόμο , περίληψη και φωτογραφίες

 The can't miss even of the year όπως λέει και το πρόμο (μέχρι τα καλύτερα φυσικά) . Οι παρααγωγοί είχαν πει ότι το επεισόδιο είναι αντάξιο του If-then- else , το έχουν προμοτάρει ως ένα απο τα καλύτερα επειόδια του Person of Interest πριν καν βγει . Για να δούμε τι θα γίνει σε αυτό το επεισόδιο .

Person of Interest - 5.10 - The Day The World Went Away - Περίληψη και φωτογραφίες (100ο επεισόδιο)

Αν και έχουν βγει οι περιλήψεις άλλων 6 επεισοδίων , αυτή η συγκεκριμένη ήταν ένα χτύπημα κάτω απο τη μέση . Ήταν η περίληψη , ήταν το cheat tweet , ήταν οι φωτογραφίες , ποιος ξέρει ... Αλλά αυτό το επεισόδιο θα είναι αντάξιο ενος 100ου επεισόδιου Person of Interest . Χωρίς να γίνει το μεγάλο μπαμ με την επιστροφή της Κάρτερ θα γίνει ίσως με την αποχώρηση κάποιου και συγκεκριμένα του καλύτερου . Αρκετά μακρυγόρησα ας δούμε τι θα γίνει στο 100o επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο The Day The World Went Away .

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.02 - SNAFU

 Δεύτερο επεισόδιο της σεζόν . Και αυτό εξαιρετικό όπως το πρώτο . Είχε στιγμές γέλιου , στιγμές απόγνωσης , πώρωσης αλλά και χαράς . Μετά το πρώτο επεισόδιο όπου ήταν ένας αγώνας επιβίωσης της Μηχανής και των ηρώων μας το δεύτερο αφορούσε μόνο την επιβίωση των ηρώων μας απο την Μηχανή . Wait what ? Aς αναλύσουμε το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν και let's rejoice .

Person of Interest - 5.03 Truth Be told - Επίσημη περίληψη , πρόμο και φωτογραφίες

 Ουπς κι 'αλλο επεισόδιο απόψε ; Πολλες χαρές μαζεμένες αλλά ας δούμε πρωτα τι θα γίνει .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.02 - SNAFU - Επίσημη Περίληψη και Πρόμο

        

"SNAFU" - Η Μηχανή αντιμετωπίζει μία βλάβη κατα την επανεκκίνηση της , δίνοντας στο Ρις και το Φάσκο αριθμούς πολλών ατόμων που δεν εμπλέκονται σε εγκλήματα , ενώ αποκόπτει την πρόσβαση στο σύστημα στον Φιντς και τη Ρουτ αφού τους ταυτοποιεί ως απειλές βασισμένη σε βίαιη συμπεριφορά τους στο παρελθόν . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 9 Μαίου
(δέκα για εμάς) . Well that sounds fun . Είναι εκείνες οι γελοίες σκηνές που είχαμε δει με τη Μηχανή να μπερδεύει τους πάντες . Πέρα απο την πλάκα θα υπάρχει σημαντική εξέλιξη και λόγω γκεστ (δε λεω άλλα) .

Σχολιασμός : Person of Interest - 5.01 - B.S.O.D (We are Back Bitches)

Ένα γαμημένο χρόνο μας είχε βγάλει τη ψυχή το CBS περιμέναμε ημερομηνία για τη σειράρα μας αλλά τίποτα . Μετά απο πολλά μαρτύρια αποφασιστηκε οτι θα προβληθούμε 3 Μαίου , μας ξεπετάνε κυριολεκτικά μέσα σε ενα και μήνα αλλά γουατ δε χελ . Person of Interest is back ! Σε ένα επικό επεισόδιο (ίσως μιλάει το παραλήρημα που με διακατέχει τώρα και ήταν απλά ένα απο αυτά τα επεισόδια που δε σε γεμίζουν το μάτι αλλά κάνουν τη διαφορά - δεν ξερω τι λέω) το Person of Interest έδειξε τι θα χάσει η τηλεόραση μόλις τελειώσει : ένα Masterpiece . Ας αναλύσουμε λίγο τι έγινε στο επεισόδιο και να σας πω πως ένιωσα βλέποντας το .