Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Person of Interest - Season 5 - Oh it's here


Give me some rope . Tie me to dream Give me the hope To run out of steam Somebody said
It could be here We could be roped up, tied up Dead in a year Oh I love you more than words can say I can't count the reasons I should stay One by one they all just fade away Oh I love you more than words can say . Πιο κατάλληλοι στίχοι για την επάνοδο του Person of Interest δεν υπάρχουν . Το ότι είναι η τελευταία σεζον για το Person of Interest το ξέρουν και οι πέτρες (εκτος απο κάποιους που έχουν iq λιγότερο και απο πέτρας *oh wait*  και εξακολουθούν να ρωτάνε αν φέτος είναι η τελευταία σεζον ή πότε ξεκινάει) . Κάνοντας ανάλυση των στίχων θα έλεγα εν συντομία , αφηστε με να δω τη σειράρα μου ακόμα κι αν ξέρω οτι είναι ήδη νεκρη (οι) . Αυτό το άρθρο γράφεται μόνο και μόνο γιατι έχω κάτι τέλεια gifs που τα κράταγα για μία ειδική περίσταση , σκέφτηκα να τα βάλω στην πρεμιέρα αλλά τότε θα έχω άλλες σκοτούρες SO let's roll .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Person of Interest - Season 5 - Extended Trailer (Screw you)


Και εκει που καθομουν ήσυχος ήσυχος ξαφνικά μου στέλνουν λινκ με extended trailer του Person of Interest , ε αντε μου στο διάολο βραδιάτικα με συγχήσατε . Ας αναλύσουμε λίγο το τρειλερ και ας πούμε γιατι αυτή η σεζόν θα είναι Must watch under influence - Fair warning .

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Person of Interest season 5 - Promo



Δείτε το τρειλερ για την 5η σεζον του Person of Interest δεν εχω λογια χαμος !! Δυο εβδομαδες εμειναν και ειμαστε σε Uncharted Waters οπως ειπες και ο Μεγιστος Φιντς . Υπομονη ! Μερικές παρατηρησεις : ο Φιντς κραταει οπλο ! Το ειχαμε αναφερει ξανά ότι φέτος πολεμάνε όλοι για τη ζωή της και απ'ο,τι φαίνεται κανείς δε θα μείνει ασφαλής . Έπισης βλέπουμε μία κάτι σαν έκρηξη στο safe house της Ομαδας της Μηχανής και προέρχεται απο τους υπολογιστές , άρα μήπως πάλι η Μηχανή προσπαθεί να ξεφυγει απο τον έλεγχο του Φιντς όπως την πρώτη φορά που την έφτιαξε ; Τέλος η Σω σπάει ένα καθρεπτη , ίσως της έχουν πειραξει λίγο το μυαλό και παλεύει για να συνέλθει .

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Person of Interest - B.S.O.D - Περίληψη και φωτογραφίες

21 μέρες 2 ώρες και 42 λεπτά μένουν μέχρι την πρεμιέρα του Person of Interest . Έμεναν βασικά οταν διάβασα την επίσημη περίληψη . Τίποτα που δεν περιμέναμε αλλά μόνο και μόνο η ανακοίνωση της περίληψης με ενθουσίασε . Μου είχε λείψει να γράφω για το Person of Interest όμως τώρα πια μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα (έγραψα κιμά γιατι σκέφτομαι το παστίτσιο που θα φάω αύριο  μη δίνετε σημασία) .  Λοιπόν ώρα για περίληψη , shall we ?