Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - 5.10 - Τίτλος και Πληροφορίες !

Κανονικά μία σειρά στο 100 επεισόδιο της δείχνει κάτι τρομέρο , μεγάλες ανατροπές , πιθανώς κάποιο θάνατο  κλπ . Το Person of Interest το 2016 και με το 10 επεισόδιο του θα συμπληρώσει τα 100 επεισόδια και μόνο και μόνο απο το τίτλο περιμένω ένα επεισόδιο που θα μας κάνει να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά το μεγαλείο αυτής της σειράς . Τίτλος για το 100ο επεισόδιο λοιπόν : The day the world went away !

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - 5.11 - Synecdoche Look who are back !


Αν και δεν έχουμε ούτε καν ημερομηνία προβολής ακόμα για το Person of Interest (God bless CBS #NOT )
νέα δεν σταματάνε να βγαίνουν αντίθετα με το τι λένε κάποιοι (ακόμα και ενας απο τους διαχειριστές , ντροπή του) . Κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες που ξεσήκωσαν ερωτήματα . Ας τις δούμε και ας πούμε τι μπορεί να συμβεί !

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - 5.13 - Τίτλος και πληροφορίες

Αχ τι να σας πω και εγω ... Κάθομαι και διαβάζω πως τελείωσε το Person of Interes και δεν μπορω να το χωνέψω .Δεν μπορει αυτή η σειρά να τελείωσε . Τόσα χρόνια , τόσα ξενύχτια , τόσες επικές σκηνές , τόσες αναρτήσεις , τόσοι τσακωμοί με όσους λέγατε βλακείες ... Τι να πρωτοθυμηθώ ; Ματώνει η καρδιά μου ως διαχειριστής που πρέπει να γράψω τις τελευταίες στιγμές της επικής σειράς μας , Person of Interest . Βάζω το επικό ιντρο του 3.10 Hurt και ξεκινάω να γράφω .

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - Season 5 - Πληροφορίες και φωτογραφίες

5η σεζον . Καποια στιγμή θα παιχτεί , έτσι δεν είναι ; Ε λοιπόν εγω μάζεψα ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα για αυτή την σεζόν απο τίτλους μέχρι σπόιλερ και σας τα παρουσιάζω . Κάποιες είναι φήμες άλλα είναι έγκυρα . Διαβάστε και απορήστε γιατί ένας θέος ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους πάλι αυτοί οι διεστραμμένοι !

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Person of Interest - Η απογοήτευση

Hello Irrelevants , long time no see , right ? Άλλες χρονίες τέτοια εποχή είχαμε δει το Midseason finale είχαμε μείνει ελαφρως μαλάκες και ανυπομονούσαμε για το νέο επεισόδιο υπομένοντας το μαρτύριο των χριστουγέννων . Μου λείπουν αυτές οι εποχές ... Είχα να κάνω ανάρτηση ένα μήνα , γιατι ; Η απάντηση βρίσκεται στο τίτλο ήδη . Απογοήτευση .