Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.16 - Blunt


Κι άλλο αυτοτελές .
Εντάξει το περιμέναμε . Καιρός ήταν , δεν γίνεται όλη η σεζόν να είναι με το Σαμαρείτη . Αλλά : Γιατι γαμω τη τυχη μου βάζετε τον Ντόμινικ μόνο του βάλτε και εναν Ελάιας που ετοιμάζεται να του πάρει το σκαλπ να γίνει χαμός , μια απειλή κάτι . Δεν μπορεί ο άλλος μόνος του είναι βαρετός . Ας αναλύσουμε το 16ο επεισόδιο της 4ης σεζον του Person of Interest με τίτλο Blunt και ας δούμε τι μας έμεινε απο αυτό το επεισόδιο .

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.15 - Q&A + 4.16 Promo

MEH .MEH . MEH . Προβλέψιμο . Ο αριθμός της εβδομάδας αδύναμος . Και εντάξει πέρα απο την επιστροφή της Ρουτ δεν έγινε και κάτι . Οχι ρε Person of Interest ήθελα παραπάνω . Ωραίες οι σκηνές μεταξύ Φιντς και Κλαιρ αλλά απόλυτα προβλέψιμο το τέλος της ιστορίας τους . Ας σχολιάσουμε το 4.15 του Person of Interest με τίτλο Q&A και ας δούμε το πρόμο για το επόμενο επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα !

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Person of Interest - Τίτλος για το 4.20

Το 4.20 του Person of Interest θα έχει τίτλο Terra Incognita δηλαδή Άγνωστη Περιοχή/Άγνωστος τόπος και είναι ένας όρος που δηλώνει περιοχές που δεν έχουν χαρτογραφηθεί ή καταγραφεί . Χμμ τι άλλο μπορεί να συμβεί σε αυτή τη σειρά ; Μπορεί να είναι η τοποθεσία μιας εκ των δύο Μηχανών ; #Stay_tuned

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.14 - Guilty


Εποχές πρώτης σεζόν μου θύμισε αυτό το επεισόδιο . Με τη φυγή της Ρουτ και την απώλεια της Σω η Ομάδα της Μηχανής έχει γίνει όπως ήταν στην αρχή , ο Φιντς και ο Ρις εναντίον όλων (με βοήθεια απο τον Φάσκο) . Ας δούμε τι έγινε σε αυτό το πραγματικά πολύ ωραίο (για αυτοτελές) επεισδόδιο του Person of Interest και ας θυμηθούμε μερικές αναφορές που μας έκαναν να έχουμε άσχημες αναμνησεις ...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Person of Interest - 4.15 - Q&A - Promo & Promotional photos

Look who is back ! Βασικά δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας και δείτε το πρόμο όπου κρύβει μία πιθανή ανατροπή στη μάχη μεταξύ Σαμαρείτη και Μηχανής !! (Εδώ μπορείτε να δείτε τη επίσημη περίληψη του επεισοδίου)

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Person of Interest - 4.16 - Blunt - Επίσημη Περίληψη

Blunt - Ο Ρις πρέπει να προστατέψει μια κομπιναδόρο της πιάτσας όταν το σχέδιο της να κλέψει μετρητά απο μια κλινική που πουλάει ιατρική μαριχουάνα αποτυγχάνει . Αυτο θα συμβεί στο Person of Interest στις 25 Φεβρουαρίου !

Person of Interest - 4.15 - Q&A Επίσημη Περίληψη

Ο Ρις προστατεύει μια προγραμματίστρια με μία μυστηριώδη δεύτερη ζωή , αλλά παραμένει δύσκολο να καταλάβει απο ποιά πλευρά της ζωής της προέρχεται η απειλή . Αυτό θα συμβει στο Person of Interest στις 18 Φεβρουαρίου !

Person of Interest - 4.14 - Guilty - Περίληψη , Φωτογραφίες , Πρόμο


Η Μηχανή στέλνει τον Φιντς στη πιο δύσκολη αποστολή του μέχρι τώρα : καθήκον ενόρκου , στο Person of Interest στις 11 Φεβρουαριου !

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.13 - M.I.A (ΨΟΦΟΣ)


Ω ρε πούστη . Όχι πάλι .. Γαμήστε κι άλλο την Ομάδα μας ρε Νόλαν-Πλέγκμαν τι να πω . Σε ένα επεισόδιο γεμάτο ελπίδα , θυμό και μάχη σε όλη την διάρκεια του , το μόνο που έμεινε στο τέλος ,ηταν απογοήτευση.Ας σχολιάσουμε το 13ο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο M.I.A (Missing In Action) και ας δούμε τι (και ποιος) απέμεινε μετά την καταστροφική τριλογία .